Bianca Drăgușanu a onorat invitația lui Cătălin Măruță, venind miercuri, de Sfânta Parascheva, în emisiunea pe care acesta o prezintă la Pro TV. Blonda a fost însoțită și de fostul ei soț, actualul iubit, Alex Bodi. Cei doi se bucură din plin de atenția mediatică pe care o primesc după ce în urmă cu două săptămâni, Bianca a fost filmată de paparazzi „ruptă în bătaie, cu ochii umflați și vineți după ce Bodi ar fi bătut-o ore în șir”, după cum titra un tabloid.

Evident, știrea a făcut înconjurul internetului, imaginile fiind realmente spectaculoase, iar de aici s-a produs o reacție în lanț. Victor Slav, primul ei soț cu care are o fetiță, a mers într-o viteză și și-a luat copilul pentru a se asigura că nu a asistat la scene de groază sau că, Doamne ferește!, ar fi pățit și ea ceva în altercație. Prietenii ei au alertat poliția și presa, intervenind public cu păreri legate de motivul care ar fi dus la această bătaie.

Bianca a preferat să se urce pe valul de curiozitate al amatorilor de monden precum un alpinist de performanță dornic să atingă vârful Everest imediat ce s-a văzut „cocoșată de durere și cu ochii umflați” pe toate televizoarele. Astfel, diva s-a filmat cu ochelari supradimensionați pe față, în mașină, cu copilul pe bancheta din spate, susținând un discurs în care practic nu a spus nimic, nici că a luat bătaie, nici că nu a luat. Însă a pus paie pe foc spunând că „în curând îmi voi da toate măștile jos, ca să vedeți cum arată o femeie iubită”.
Apoi, zi de zi, Bianca și Bodi s-au afișat împreună, au dat declarații presei în dodii, răspunzând în proverbe și zicale, ori în promisiuni că „într-o zi se va afla adevărul”.
Miercuri, Cătălin Măruță a invitat cuplul Bodi-Bianca pe canapeaua din platoul emisiunii sale și a încercat să descoasă povestea bătăii, cusută cu ață albă, cum am spus și noi de la începutul telenovelei.
Cei doi s-au afișat ținându-se de mână și lipicioși ca doi îndrăgostiți. Cătălin Măruță a adus imediat în discuție episodul teribil despre care toată lumea vorbește, însă Bianca Drăgușanu nu a fost de acord să răspundă la astfel de întrebări.

“Eu am zis că nu vreau să vorbesc despre asta. Am vorbit că facem altceva, mă superi foarte mult”, a spus Bianca Drăgușanu vizibil iritată. Alex Bodi a fost în asentiment cu jumătatea lui, spunând doar: „Eu nu am voie să comentez.”

„În loc să mă întrebi de unde am rochia asta, de unde vin la ora asta… alte lucruri”, a tranșat-o Bianca, refuzând total să abordeze subiectul care i-a revitalizat notorietatea în România în ultima perioadă.
În final, Măruță, știind că nu e normal să promoveze un cuplu sudat care, ulterior, a apărut în aura unui episod de violență domestică, i-a trimis o săgeată blondei: „Eu vreau să îți salvez onorarea… Bianca, de ce mă privești așa?”, a spus Cătălin Măruță.

Exclusiv. Ce îi ține nedespărțiți pe Bianca Drăgușanu și Bodi

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri