Așa cum Rețete și vedete a scris, devine tot mai evident că întreg scandalul Bianca – Bodi a fost o făcătură. Sunt prea multe lucruri care „dau cu virgulă”. Iar acum diva blondă mai dă o lovitură de imagine. Explică de ce sunt împreună ea și Bodi. De ce ai fi împreună cu un partener violent, care te snopește în bătaie până te umple de vânătăi și te face să mergi cu  greutate? Doar blondina știe răspunsul. Asta dacă violențele sunt cu adevărat reale.

După așa-zisa bătaie, cei doi amorezi au plecat la Istanbul, unde au petrecut câteva zile într-un luxos palat otoman. Reîntorși în țară, au luat masa cu prietenii lor dragi, printre care Oana Zăvoranu și soțul acesteia. Niciun cuplu care traversează episoade de maximă violență, care mai devin și publice, nu ar face așa ceva. Plus că Bianca nu manifesta nicio urmă a agresiunii.

De ce nu merge Bianca niciodată la Poliție după ce e bătută

Dar, în egală măsură, de-a lungul timpului, Bianca a relatat tot felul de episoade violente. Niciunul însă nu a ajuns la Poliție. Iar poliția nu intervine în scandalurile conjugale fără plângere prealabilă. Amintim că la doar câteva zile după divorţ, Bodi și Bianca, separat, au relatat că bărbatul și-ar fi tăiat venele.

„Fostul meu soț s-a pus în genunchi în fața mea, de ziua mea. A recurs la acest gest ca eu să-l iert și să nu ajungem la divorț, știa ce făcuse față de mine și a crezut că îi dau o altă șansă”, a declarat vedeta. Tot ea a relatat că, după un alt episod violent, Bodi i-a dat 6.000 de euro, echivalentul sumei pe care blondina ar fi pierdut-o în timpul în care a trebuit să stea acasă și să-și trateze vânătăile, dar și pentru a se asigura că nu va merge la Poliție.

Bodi e dependent de Bianca sau invers?

Cei doi sunt divorțați dar împreună. Joi, Bianca a explicat de ce. Bodi are nevoie doar de ea. „He doesn’t need instagram 💁‍♀️ he only needs me☯️🐅” (El nu are nevoie de Instagram, are nevoie doar de mine”, a postat aceasta, alături de o fotografie tandră cu ea și fostul soț.

Care apare și într-o altă postare, ridicându-și tricoul ca să își admire „pătrățelele” abdominale, în timp ce Bianca probează rochii scumpe.

Sursa foto: Instagram

Soțul actriței Rona Hartner are un trecut spectaculos

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri