Blonda a fost surprinsă de paparazzi cancan.ro cu ochii vineți și abia ținându-se pe picioare. Reporterii tabloidului au dezvăluit că bătaia încasată de Bianca a durat mai bine de cinci ore și că motivul pentru reacția violentă a afaceristului este unul șocant.
După ce s-a căsătorit cu Victor Slav, Bianca a fost prinsă înșelându-l și au divorțat. Dar s-au mai împăcat și despărțit de câteva ori după desfacerea certificatului de căsătorie, ba chiar au făcut o fetiță împreună. Apoi, într-o zi, a apărut afaceristul din Mediaș, Alex Bodi, în viața ei.
Bianca părea că și-a găsit echilibrul în relația cu Bodi. Nu a trecut însă mult timp până când au început să se acuze reciproc de infidelitate și au ajuns, inevitabil, la divorț.

Tiparul anterior, al relației cu Victor Slav, se repetă, însă de aceasta dată cu mult mai multe incidente dramatice. Se pare că Bodi a avut o ieșire nervoasă recent și a bătut-o timp de mai multe ore, învinețindu-i un ochi și aducând-o în imposibilitatea de a mai merge normal.
Fotoreporterii cancan.ro au filmat-o pe blondă abia mergând, susținută de Bodi, și cu un ochi foarte tumefiat. Din apropiat în apropiat din cercul de amici ai cuplului, jurnaliștii de la tabloid au aflat și care a fost motivul pentru care Bianca a încasat o bătaie soră cu moartea și l-au făcut public azi-noapte.
”Când s-au certat, în urmă cu câteva săptămâni, Bianca s-ar fi uitat în telefonul lui Alex, unde ar fi găsit niște imagini din care reieșea că a fost «tradusă» cu o rusoaică, la Paris. Acum, după ce au dat-o la pace, Alex a luat și el la verificat telefonul iubitei. Bodi ar fi găsit imagini compromițătoare cu Bianca și afaceristul turc despre care ea susținea că a ajutat-o cu achiziționarea unor blănuri. Alex și-a ieșit din minți când a văzut ce a făcut Bianca în Turcia. A făcut o criză de nervi și a «sechestrat-o» mai bine de cinci ore, timp în care i-ar fi aplicat o corecție serioasă”, a dezvăluit o sursă.

Bianca Drăgușanu, care joi dimineța promitea dezvăluiri „fără mască” despre viața ei din ultimele luni, ne-a lăsat cu ochii-n soare, cum se spune. Nu a mai revenit cu vreo poveste. În schimb, i-a încredințat fetița tatălui ei, așa cum am scris în materialul de ieri „Primele vești și poze după ce Bianca Drăgușanu a apărut snopită în bătaie”.

Cu siguranță, telenovela va continua.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri