Alex Bodi, deconspirat: vacanță cu Ema și fiicele sale. Se întâmplă lucruri ciudate cu ei – Exclusiv

Alex Bodi, deconspirat: vacanță cu Ema și fiicele sale. Se întâmplă lucruri ciudate cu ei – Exclusiv
Zilele acestea Alex Bodi și-a luat fiicele și le-a dus în vacanță pe riviera franceză. Le răsfață la Cannes. Dar nu sunt singuri.

Alex Bodi are mare grijă de fiicele lui și petrece mult timp împreună cu ele. Pentru că au vacanță, le-a luat și le-a dus în vacanță, în Franța. El a postat imagini cu ele din Cannes. A distribuit și o imagine din mașină, plecați la plimbare. Cea mică, Selena, fiica Iuliei Sălăgean, se înțelege de minune cu sora ei mai mare, Chaqueline, fiica primei soții a lui Bodi, Raluca Alexandra.

Ele „complotează” împotriva tatălui lor care nu prididește să le răsfețe și îl pun la punct atunci când acesta le numește „maimuțici”. Vor să li se spună „prințese”! Bodi e la Cannes cu prințesele lui mici, dar nu e singur, chiar dacă, din postări, a încercat să păstreze discreția.

Ema Uta e și ea în zonă

Chiar dacă a evitat să posteze imagini cu iubita sa, la care s-a reîntors după o scurtă despărțire, Alex Bodi e în vacanță cu toate „fetele” sale. Ema Uta e și ea în Franța.

Frumoasa make-up artist a postat câteva imagini din Villefranche sur Mer, locație unde, se pare, s-au cazat cu toții. Satul litoral se află la 40 km de Cannes, iar peisajul care se vede în imagini e același pe care îl dezvăluie și Bodi în imaginile postate.

Ema Uta și Alex Bodi postează imagini separate

Ema și Alex nu au postat imagini împreună din vacanța însorită, însă nu are nimeni dubii că nu ar fi împreună. Probabil că după separarea de care au avut parte, încearcă să nu facă relația de acum prea evidentă.

Nu de alta, dar ar avea multe fotografii de șters de pe rețelele sociale ulterior, în caz că ajung iar să se separe. De aceea e mai sigur să posteze imagini separat, chiar dacă din aceleași locuri.

Alex Bodi arată că știe să se ocupe inclusiv de grădinărit în vacanță, dar și că în răsfățul pe care și l-a propus pentru fetele sale, le-a dus inclusiv la Monte Carlo.

Sursa foto / video: Instagram