Alex Bodi e mai presus de lege și se comportă ca atare. A fost surprins pe litoralul românesc

Alex Bodi e mai presus de lege și se comportă ca atare. A fost surprins pe litoralul românesc
Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a scpăpat la timp de arestul la domiciliu, după luni de zile petrecute așa. Acum e liber ca pasărea cerului și, după cum se vede,  mai mult decât atât.

Alex Bodi e mai presus de lege și se comportă ca atare. El a fost surprins în Mamaia. Nimic ieșit din comun cu asta. Doar e liber, e vară, unde să se șio distrewze omul după ec s-a plictisit de plajele din Monaco?

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a pli,bat cu binecunoscutul lui bolid Lamborghini Urus. E mașina pe care autoritățile au pus sechestru asigurator, în dosarul DIICOT în care Alex Bodi e cercetat. Amintim că e vorba de un dosar pentru fapte de proxenetism, șantaj, trafoic de persoane, în legătură cu tinere exploatate în Europa.

În ciuda sechestrului pe care Bodi l-a avut pe mașină, a vândut-o. Și, ce să vezi,  și-a vândut-o lui?  Mașina de 500.000 de euro este înmatriculată în Cehia cu un număr personalizat. Mai precis, cu numele lui Alex Bodi: ALX BODI 1

Un weekend la Mamaia, fără iubită dar cu șofer

Alex Bodi s-a aflat weekend-ul trecut în nordul stațiunii Mamaia. A fost ieșire de etalare. Și-a etalat mușchii bronzați, mașina, a petrecut la Nuba și s-a pozat cu fanele pe plajă.

Evident, în toată „excursia” a fost singur, neînsoțit de nicio domnișoară / parteneră, scrie Replica de Constanța. Alex Bodi, mai scrie sursa citată, a avut șofer pe durata sejurului petrecut în zona Mamaia. Nici nu se putea altfel, căci e un bărbat responsabil. Și dacă îi place să se distreze și să închine un pahar de vin, nu vrea să se urce la volan.

Sursa citată arată că procurorii DIICOT cereau din nou în aprilie 2021 arestarea preventivă a lui Alex Bodi pentru că și-ar fi vândut două mașini, deși se aflau sub sechestru în dosarul de proxenetism. Este vorba despre un Lamborghini Aventador și un Lamborghini Urus, chiar cel cu care Alex Bodi s-a dus acum la mare.

Victimele era bătute, amenințate și violate

În dosarul instrumentat de DIICOT Craiova  se arată că rețeaua, din care procurorii au spus că făcea parte și Alex Bodi, racola tinere, inclusiv minore, pe care le obliga apoi să se prostitueze.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost reținut de DIICOT și arestat preventiv pentru 30 de zile în noiembrie 2020 de Tribunalul Dolj, sub acuzația că făcea parte dintr-un grup care a racolat mai multe tinere prin metoda loverboy, pe care le-a obligat apoi prin violență să se prostitueze în cluburi din Germania, Spannia, Italia, Marea Britanie și Elveția. Măsura arestului preventiv a durat până anul acesta.

Potrivit procurorilor, fetele erau sechestrate, bătute, amenințate și chiar violate de către membrii grupării. Unele victime au fost vândute către alți proxeneți, iar banii obținuți de pe urma lor erau investiți în imobiliare.

„Am pierdut multe lucruri in viața…dar niciodată nu mi-am pierdut speranța și zâmbetul!!”, a scris Alex Bodi pe contul său de Instagram, în urmă cu câteva ore.

Sursa foto: Instagram

A început războiul între Oane. Cine a înfipt prima sulița: „Mocangista” sau „Querida”