Alex Bodi, în lacrimi, Iulia Sălăgean a fost cea care i-a dat vestea tristă. Situația e gravă

Alex Bodi, în lacrimi, Iulia Sălăgean a fost cea care i-a dat vestea tristă. Situația e gravă
E un bărbat puternic pe care nimic nu-l sperie și, totuși, Alex Bodi are un singur punct sensibil.

Alex Bodi trece printr-una dintre cele mai grele perioade din viața sa și speră ca, în final, toate lucrurile să se așeze.

Alex Bodi, în lacrimi, Iulia Sălăgean a fost cea care i-a dat vestea tristă. Situația e gravă

Alex Bodi și Iulia Sălăgean, fosta sa parteneră de viață s-au despărțit cu multe certuri, dar au ajuns în final la gânduri bune, de dragul copilului. Acum, vedeta i-a dat lui Bodi cea mai tristă veste, iar el nu a putut să-și oprească lacrimile. Ce s-a întâmplat? Fiica lor a fost internată în spital și a trebuit să fie operată de urgență.

Imediat, a fugit la spital unde s-a întâlnit cu micuța lui pe care n-a lăsat-o din brațe nici atunci când a stat cuminte ca un cadru medical să-i ia sânge pentru analize. Iulia Sălăgean a postat apoi pe contul de instagram câteva cuvinte în care a explicat că ea și Alex vor face mereu tot ce vor putea pentru copilul lor, indiferent dacă vor fi sau nu judecați de lumea din jur.

„Tatăl oferă siguranță și protecție în viața unei fetițe”

„Au fost momente când multă lume a judecat legătura mea și a lui Alex Bodi, de a fi părinți.

Dacă această legătură nu era armonioasă pentru Selena, atunci nu putea fi alături de ea, în momente ca astea. Tatăl oferă siguranță și protecție în viața unei fetițe”, a spus Iulia Sălăgean pe contul său de Instagram.

„Sfat pentru femeile care se răzbună pe foștii, prin proprii lor copii: nu mai faceți asta!”

De asemenea, Iulia a ținut să precizeze că Alex a fost foarte afectat de ceea ce s-a întâmplat cu fetița și a fost cu ochii în lacrimi. De asemenea, ea le-a dat un sfat femeilor care s-au despărțit de tatăl copiilor lor, insistând să nu se răzbune pe foștii bărbați, folosindu-se de copii.

„Este prezent în viața Selenei pentru că este foarte important pentru ea prezența lui. Viețile noastre private sunt viețile noastre private, însă viața de părinți este comună.  Sfat pentru femeile care se răzbună pe foștii, prin proprii lor copii: nu mai faceți asta! Că nu le faceți rău bărbaților. Le faceți rău propriilor voștri copii!”, a mai scris Iulia.

Sursă foto: Instagram