Se pare că Alex Bodi nu reușește să nu se gândească la blondina cu posteriorul tunat. Deși  are dreptul la un număr limitat de apeluri din pușcărie, omul de afaceri se pare că a sunat un prieten, care la rândul lui a sunat-o pe fosta lui soție și, cu telefoanele pe speaker, au reușit să poarte un dialog. Nu se așteptau nici unul, nici altul ca această convorbire să fie înregistrată. Sau au premeditat? Cert e că înregistrarea discuției a ajuns în posesia spynews.ro.

Alex Bodi s-a arătat supărat cu privire la comportamentul blondinei și i-a spus tot ce avea pe suflet. „Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta (n.r. – miliardarul turc Cengiz Şıklaroğlu ) sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc.

Tu te-ai combinat cu… ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…”, i-ar fi transmis Alex Bodi, potrivit înregistrării obținute de sursa citată. Bodi i-a mai spus că nu se aștepta la așa un comportament de la cea care afirma că îl iubește.

Bodi știa că va fi arestat!

„Şi încă un lucru ţin să ţi-l spun: tu, dacă erai femeia şmecheră care mă iubea, tu trebuia să demonstrezi acum! Ţi-am zis de mult că o să se întâmple asta? Mi-ai zis: „O să fiu singura femeie pe care te poţi baza!”. Nu o să fii. Uite, s-a întâmplat… Şi dacă eram în situaţia în care eram, ascultă-mă, şi dacă eram în situaţia în care eram, tu trebuia să te lupţi ca să îmi demonstrezi mie… dacă tot crezi în iubiri şi telenovele..”, i-ar mai fi spus Alex Bodi.

Bodi, ar fi avut și un mesaj pentru prietenul Biancăi, Cengiz Şıklaroğlu: „Transmite-i prietenului tău că nu trebuie să mă găsească el, eu când ies, o să mă duc eu la el. Ca ultima dată. Hai, scuză-mă că-ţi zic. Dacă tu eşti femeia care trebuia să fie, erai altfel.”

Ce îi reproșează Bianca Drăgușanu lui Bodi

Bianca Drăgușanu a replicat imediat că ea și milionarul turc nu formează un cuplu. Și i-a transmis lui Bodi că ar fi indicat să fie mai preocupat de noua sa logodnică, Daria Radionova, pe care a cerut-o în căsătorie cu inelul ei.

„Nu m-am combinat cu el și o să lămuresc lucrul ăsta. Noi doi suntem doar prieteni, dar eu ție nu trebuie să îți dau nicio explicație. Te rog să îți vezi de relația ta. Nu mă lua cu „prințesă”, că nu mai vreau să îți răspund la nimic. Vezi-ți de iubita ta, de femeia ta. Nu te privește pe tine ce fac eu. Te rog frumos să te bazezi pe Daria, Alex”, ar fi spus Bianca Drăgușanu, conform aceleiași surse.

În timpul conversației, blondina a amintit ororile violente pe care le-a avut de îndurat în timpul relației cu Bodi, dar nu s-a abținut nici din a-l pune la punct și pe ultimul său gest total necavaleresc: „Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu – pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte? Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile! M-ai bătut și mi-ai luat banii!”

Sursa foto: Instagram

Mogulul modei, arestat în Canada pentru orgii cu minore. Ce legătură avea și el cu Prințul Andrew

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp