Alex Bodi nu mai e ce-a fost. Acum are nevoie de suplimente de testosteron – Exclusiv

Alex Bodi nu mai e ce-a fost. Acum are nevoie de suplimente de testosteron – Exclusiv
Multe vedete și mulți influenceri oferă, în baza contractelor pe care le au pentru promovarea unor branduri, coduri de reducere personalizate. Acestea încep cu numele lor. E o mândrie printre mulți să poată face reclamă în modul acesta.

După Adelina Pestrițu, Oana Roman, Dorian Popa și alții, care au avut de-a lungul ultimilor ani diverse coduri de reducere pentru o serie de produse, iată că a venit rândul lui Alex Bodi să îi influențeze pe fanii lui în alegeri.

Bodi face pe influencerul și probabil vrea sa cucerească domeniul Biancăi, să-i arate fostei neveste că și el poate cîştiga bani din asta.

Până acolo însă, își dinamitează singur imaginea de mascul alfa, admițând că stă prost cu testosteronul, deci cu bărbăția, și că are nevoie de suplimente.

„ALEX20” este codul cu care, oricine e interesat se poate aproviziona cu suplimente de testosteron. Evident, cu reducere de 20%. Alex Bodi se laudă cu acest supliment  pe care îl consumă regulat. Spune că este „cel mai puternic supliment din lume”. Și „amplifică: concentrarea mentală, puterea fizică și calitatea vieții sexuale încă de la prima doză”.

Probabil că după o viață agitată ca a lui, cu multe foste soții, multe iubite focoase și perioade de arest preventiv și apoi la domiciliu, în sfârșit bărbatul recunoaște că are nevoie de ajutor. Sau, poate, e vorba și de vârstă. Alex Bodi are 38 de ani. E cercetat într-un dosar de proxenetism. De asemenea, se laudă cu o avere frumoasă, plus un parc auto de peste un milion de euro.

Alex Bodi nu mai e ce-a fost: își caută bărbăția în pastile

E plin de mușchi Alex Bodi, trage intens la sală, dar, așa cum nu se mai jenează să arate, are nevoie de suplimente  cu testosteron, hormonul bărbăției. Conform farmaciștilor, „testosteronul este cel mai important hormon sexual masculin”. Scăderea concentrației de testosteron afectează sănătatea și calitatea vieții și este din ce în ce mai frecvent diagnosticată în prezent.

El a devenit imaginea unui produs care susține că poate  „crește atât nivelul de testosteron, cât și performanțele cognitive, toate într-un mod natural”. Prin urmare s-a pus pe luat pilule care să îl ajute, pe de o parte, cu bărbăția. Pe de cealaltă cu capacitatea de a se concentra (la noi afaceri).

S-a împăcat cu Ema

După ce s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, Alex Bodi este din nou împreună cu Ema Uta, celebra make-up artist care se ocupă de imaginea celor mai în vogă vedete din showbizul românesc.

Sursa foto: Instagram