Alex Bodi, declarație de dragoste pe bani pentru „femeia care i-a schimbat viața”

Alex Bodi, declarație de dragoste pe bani pentru „femeia care i-a schimbat viața”
Adrian Minune, Loredana Groza şi Florin Salam au întreţinut atmosfera până dimineaţă la o nuntă care a costat mult, și care a fost organizată în spațiul de evenimente deținut de familia Bădălău.

Dacă s-ar fi aflat în țară, probabil și Gabi Bădălău ar fi participat, însă așa, cu el plecat să-și celebreze ziua de naștere în Thailanda, cel care s-a distrat copios a fost nu atât mirele. Cât Alex Bodi, fostul soț și iubit al Biancăi Drăgușanu, actuala iubită a lui  Gabi Bădălău.

Prezent alături de iubita sa actuală, de care în trecut s-a mai și despărțit, ca apoi să se împace și să fie mai fericiți ca oricând, Ema Uta, Alex Bodi a vrut să le arate tuturor cât de bine o duce financiar. Afaceristul a scos din buzunar zeci de mii de euro pentru dedicaţii. Adrian Minune, Loredana Groza şi Florin Salam au întreținut atmosfera, iar Alex Bodi s-a întreținut cu ei, ca să fie sigur că, o noapte întreagă de distracție, ascultă exact hit-urile care-i sunt pe plac.

Mirii şi-au invitat rudele, prietenii şi apropiaţii la eleganta lor ceremonie, desfăşurată în restaurantul deţinut de familia Bădălău în Bolintin Vale. Distracția a început de dimineaţă, cu Adrian Minune, care a avut grijă ca toată lumea să se distreze copios. După oficierea căsătoriei în fața ofiţerului stării civile, distracţia a continuat la local.

Alex Bodi a spart zeci de mii de euro pe dedicații

Mirii au dansat primul lor dans în calitate de soţ şi soţie pe versurile Adrianei Antoni, scrie Cancan, apoi, invitaţii au fost chemaţi la dans de Liviu Vârciu care a dat tonul distracţiei. Adrian Minune şi-a început programul cu o melodie romantică, performând alături de fiul său şi de formaţie. Ulterior, Florin Salam şi-a făcut apariţia în scenă, alături de Loredana Groza.

Dedicaţiile au curs întreaga seară, iar bărbaţii nu s-au uitat la bani. Alex Bodi a fost, de departe cel mai generos  cu plata dedicațiilor. Jurnaliștii estimează că ar fi „spart” în noaptea de pomină, zeci de mii de euro. L-a chemat pe Adrian Minune să cânte o melodie pentru femeia care i-a schimbat viaţa, Ema Uta.

Spre finalul serii și Karmen, fiica lui Adrian Minune, s-a alăturat grupului de artişti şi a impresionat cu vocea sa. Cu Loredana Groza şi Florin Salam care au acompaniat-o, nunta a fost un adevărat spectacol.

Sursa foto: Instagram