Alex Bodi cară de zor buchete imense de flori, dar nu sunt pentru Ema Uta. Iată cine e femeia pentru care face atâtea eforturi – Exclusiv

Alex Bodi cară de zor buchete imense de flori, dar nu sunt pentru Ema Uta. Iată cine e femeia pentru care face atâtea eforturi – Exclusiv
Alex Bodi e, de câteva săptămâni, „liber de sarcini” după ce s-a vehiculat că el și Ema Uta s-au despărțit (din nou). Momentan savurează momentul și nu pare că suferă deloc. Din contra.

Sunt câteva lucruri interesante despre Alex Bodi. dincolo de dosarul penal pentru trafic de persoane și dincolo de bătăile pe care Bianca Drăgușanu l-a acuzat că i le-a aplicat d. a învinețit-o, acesta se prezintă, pe rețelele sociale, extrem de atent și tandru cu  femeile pe care le iubește, fie și vremelnic, e genul care, așa cum reiese din postările lui, dă totul, de la cadouri scumpe la vacanțe de lux, până la „atenții” de genul unor buchete imense de trandafiri.

Pe Ema Uta, înainte de prima despărțire, o răsfăța cu buchete imense transmise prin interpuși. Și la fel a făcut și cu Daria Radionova și cu altele. Acum răsfață o altă tânără.

Cine e tânăra pe care Alex Bodi o răsfață cu multe flori

Alex Bodi a cumpărat un buchet imens de trandafiri deschiși la culoare și a plecat cu una din mașinile sale de lux să îi ducă unei tinere pe care și-a propus să o răsfețe maxim. A fost ziua ei, împlinind 36 de ani, iar în buchet s-au regăsit mult peste 36 de trandafiri perfecți.

Mai târziu, a dus-o pe aceasta într-un club, pentru a continua petrecerea. „Cel mai frumos lucru din lume, familia!! Vă iubesc”, a scris Alex Bodi alături de o imagine în care apar părinții ei, dar și tânără pentru care a plătit buchetul de trandafiri. Alexandra, căci așa se numește tânără, e în culmea fericirii.

Ema Uta, invitată surpriză a surorii lui Alex Bodi

Alexandra Bodi e sora lui Alex Bodi și trăiește în Spania. Ea se află acum în România, pentru petrecerea de ziua ei, iar la aceasta a fost invitată și Ema Uta. Make-up artista a și postat o imagine alături de sora lui Alex Bodi.

Având în vedere ținuta sărbătoritei, aceasta a fost realizată exact la petrecerea la care frații Bodi s-au fotografiat și distrat împreună.

Sursa foto: Instagram