Alex Bodi, declarații despre despărțirea de Ema Uta. E șocant ce a putut să spună afaceristul

Alex Bodi, declarații despre despărțirea de Ema Uta. E șocant ce a putut să spună afaceristul
După o vacanță ca în povești alături de frumoasa Ema Uta, Alex Bodi a hotărât că cei doi nu vor face casă bună împreună și s-au despărțit.

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat între ei în vacanță, dar Alex Bodi și Ema Uta nu mai fac un cuplu. Știrea a ajuns în toate publicațiile mondene. Afaceristul excentric nu s-a sfiit să facă și declarații despre despărțirea lor.

Alex Bodi, primele declarații despre despărțirea de Ema Uta. E șocant ce a putut să spună afaceristul

Să nu aibă Alex Bodi noroc la femei sau încă nu a găsit-o pe cea care să-i fie pe plac? E greu de răspuns la această întrebare, dar un lucru e sigur: Bodi e acum din nou singur. El a declarat pentru Antena Stars că, după o vacanță frumoasă în Grecia alături de Ema, „s-au întâmplat niște lucruri”, așa că au ales să meargă pe drumuri diferite. Afaceristul a ajuns la mare pentru a se bucura de ziua unui prieten, iar Ema a rămas în Grecia.

„Noi nu ne urmărim pe rețelele de socializare și nu vorbim nici la telefon. Nu mai e cazul, pentru că nu mai suntem împreună. Vacanța a fost ok, dar s-au întâmplat niște lucruri și am zis că e mai bine așa. Nu cred că mai e cale de împăcare. Eu nu vorbesc aiurea și nu spun lucruri care nu au rost”, a spus Bodi, care părea destul de afectat de situația prin care trece.

„Declar public că în acest moment nu sunt într-o relație cu cineva”

Sigur, nu ar fi prima dată când cei doi se despart, ca apoi să se împace, ultima dată când și-au spus adio, adică în primăvara acestui an, Ema fiind cea care a dat vestea. „Pentru a mă scuti de viitoare posibile „atacuri”, presupuneri, strategii din partea presei sau ale altor persoane, declar public că în acest moment nu sunt într-o relație cu cineva”, a scris make-up artista pe InstaStory. Mai mult, frumoasa a șters toate fotografiile în care apărea și ex-ul Biancăi Drăgușanu și al Dariei Radionova.

Apoi, în urmă cu trei luni îl ducea pe Alex acasă, să-l prezinte părinților.

Nici acum nu a spus altceva despre despărțire, decât că ea s-a produs.

Sursă foto: instagram