De la începutul anului omul de afaceri din Mediaș se iubește și cu o rusoaică ce trăiește la Londra. Îi merge bine și ei, nu e pusă pe căpătuială după banii lui. Domnișoara are 26 de ani, e milionară, conduce un Lamborghini și are numele trecut pe plăcuța de înmatriculare a mașinii.

Alex Bodi și Daria Radionova se pare că vor deveni soț și soție, conform Fanatik,  publicație care, în exclusivitate, susține că a aflat că milionarul român a cerut-o de soție pe iubita sa rusoaică. Relația lor a debutat la începutul acestui an și a fost una cu împăcări și despărțiri. Când era cu ea, afaceristul era certat cu Bianca și viceversa. Între timp a divorțat de Drăgușanca, dar s-au mai și împăcat, că deh, nu se face să trăiască singur cât e prin România.

Într-o intervenție telefonică la postul Antena Stars, Alex Bodi a tranșat situația: „Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea”.

Daria, cea mai răsfățată domnișoară din hotel

Acum se pare că Alex Bodi și Daria Radionova au început să se afișeze în public împreună. Rusoaica a venit la București, și s-a cazat la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Ieri seara, Daria a postat pe Insta Story o imagine cu inelul de logodnă primit de la Alex Bodi.

Surse din anturajul celor doi au declarat pentru sursa citată că Bodi și-a răsfățat iubita cu mai multe cadouri scumpe de la magazinele de lux din Marriott, iar totul a culminat cu un inel de logodnă cu diamante și aur alb. Asortat cu o poșetă Louis Vuitton din piele de crocodil.

Cei doi îndrăgostiți nu au vrut să facă declarații pe marginea subiectului, dar par hotărâți să se căsătorească. Imediat ce Bodi a anunțat oficial despărțirea de Bianca Drăgușanu și a revenit pe plaiurile mioritice din călătoria sa de afaceri, Daria și-a rezervat loc la business clase și a zburat la București în brațele iubitului.

Sursa foto: Instagram

Desert cu brânză și banane, fără coacere

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri