Reghina Cebotari ne încântă cu o altă rețetă deosebit de simplă. Un fel de tort, cu brânză și banane. Dar care nu necesită coacere. Îl veți prepara fără să vă apropiați de cuptor, iar rezultatul este cu adevărat spectaculos.

Ingrediente

30 gr. gelatină, 100 ml apă 400, gr. brânză de vaci, 250 gr. lapte condensat, 2 banane, 2 linguri  de cacao, 250 ml. lapte

Preparare

Pentru început, preparăm gelatina. Punem gelatina într-un bol, peste care turnăm 100 ml de apă. Mestecăm bine și lăsăm deoparte.

Între timp punem într-un bol brânza de vaci, laptele condensat, o banană și o lingură de cacao. Omogenizăm compoziția cu ajutorul mixerului vertical. Apoi turnăm laptele și îl încorporăm în compoziție. Topim gelatina la baie de abur și o adăugăm în bol peste restul ingredientelor. Mai adăugăm o banană tăiată bucăți. Compoziția e gata.

Acum e timpul să turnăm compoziția într-un bol ( preferabil cu o formă deosebită) sau un alt recipient ( poate fi chiar și o formă de chec rotundă, cu gaură la mijloc), tapetat însă în prealabil cu folie alimentară. După aceea, dați la frigider. Ideal e să lăsați de seara până dimineața.

Peste câteva ore, prăjitura este gata să fie servită. Tot ce trebuie să faceți e să o răsturnați cu atenție, pe o farfurie, și să o presărați cu restul de cacao. Se servește tăiat felii. Are consistența unui jeleu.

Puteți urmări prepararea rețetei aici:

Sursa: YouTube / Reghina Cebotari

Exclusiv. Bodi întărâtat la maxim de Bianca. Șatena iar îi arată pisica!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri