Reghina Cebotari ne încântă cu o altă rețetă deosebit de simplă. Un fel de tort, cu brânză și banane. Dar care nu necesită coacere. Îl veți prepara fără să vă apropiați de cuptor, iar rezultatul este cu adevărat spectaculos.
Ingrediente
30 gr. gelatină, 100 ml apă 400, gr. brânză de vaci, 250 gr. lapte condensat, 2 banane, 2 linguri de cacao, 250 ml. lapte
Preparare
Pentru început, preparăm gelatina. Punem gelatina într-un bol, peste care turnăm 100 ml de apă. Mestecăm bine și lăsăm deoparte.
Între timp punem într-un bol brânza de vaci, laptele condensat, o banană și o lingură de cacao. Omogenizăm compoziția cu ajutorul mixerului vertical. Apoi turnăm laptele și îl încorporăm în compoziție. Topim gelatina la baie de abur și o adăugăm în bol peste restul ingredientelor. Mai adăugăm o banană tăiată bucăți. Compoziția e gata.
Acum e timpul să turnăm compoziția într-un bol ( preferabil cu o formă deosebită) sau un alt recipient ( poate fi chiar și o formă de chec rotundă, cu gaură la mijloc), tapetat însă în prealabil cu folie alimentară. După aceea, dați la frigider. Ideal e să lăsați de seara până dimineața.
Peste câteva ore, prăjitura este gata să fie servită. Tot ce trebuie să faceți e să o răsturnați cu atenție, pe o farfurie, și să o presărați cu restul de cacao. Se servește tăiat felii. Are consistența unui jeleu.
Puteți urmări prepararea rețetei aici:
Sursa: YouTube / Reghina Cebotari
Exclusiv. Bodi întărâtat la maxim de Bianca. Șatena iar îi arată pisica!
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook