De câteva zile, Bianca Drăgușanu ține audiența „în priză” cu privire la faptul că s-a despărțit din nou, dar definitiv (!) de Alex Bodi  și că va face super dezvăluiri în legătură cu marea trădare a cărei victimă a fost.

Așa cum Rețete și vedete a scris, Bianca se pare că ar fi „interceptat” niște mesaje focoase între omul de afaceri din Mediaș și o altă domnișoară, culmea, o tânără din anturajul ei. Așa că a făcut scandal, s-a supărat, a zis că e pentru ultima dată și a amenințat că îi va da în vileag pe cei doi.

Apoi a fost la coafor să își facă codițe împletite, în ton cu ale fiicei ei, s-a dus la un salon să își trateze celulita de pe fese și coapse, și a ajuns chiar și la un salon unde plănuiește să își îndepărteze, cu laserul, ultimul tatuaj, dedicat lui Alex Bodi, de la încheietura mâinii, pe care și l-a făcut vinerea trecută.

Mesaj cu dublu înțeles pentru Alex Bodi

După ce i-a transmis lui Bodi că  „O femeie-n viața ta, e ca focul, nu uita / Chiar de suferă și plânge, voința femeii învinge” – după cum sunau versurile unei melodii preluată pe Insta Story de pe un cont de Instagram cu un nume aparte: Love Story Bianca Și Alex Bodi, Bianca Drăgușanui-a mai zis  una.

Cam în același timp în care Bodi se fotografia relaxat în mașină, cu cămașa descheiată, și apoi în lift, cu bagajele după el. Excursia de afaceri în Germania s-a terminat. Bianca îl întărâtă. „Get lost, I*m what you love” (n.r. – Dispari! Eu sunt ceea ce iubești!”) – i-a scris șatena pe toate conturile de TikTok și a preluat postarea pe Instagram. A adăugat și o melodie inspirată.

Sursa foto: Instagram

Celebrul Polidin revine pe piața românească

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri