Dacă nu poate pleca la petrecere, a chemat petrecerea la el. Alex Bodi s-a distrat ca-n basme, chiar la el acasă!

Dacă nu poate pleca la petrecere, a chemat petrecerea la el. Alex Bodi s-a distrat ca-n basme, chiar la el acasă!
Pare că arestul la domiciliu îi priește lui Alex Bodi. Dacă afaceristul nu poate pleca la petreceri, se pare că a chemat petrecerea la el.

Alex Bodi s-a distrat ca-n basme. El se află la vila din Tunari, arestat la domiciliu. Afaceristul pare că se simte cât se poate de bine, mai ales având în vedere că a dat o petrecere de zile mari.

Petrecerea de trei zile și trei nopți, acasă la Alex Bodi

Faptul că nu își poate părăsi locuința nu l-a oprit din a se simți bine. Alex Bodi s-a distrat ca-n basme. A dat o petrecere de trei zile și trei nopți. Și-a servit invitații cu mâncare, băutură și bineînțeles, distracție cât cuprinde.

Petrecerea lui Bodi nu a fost una oarecare, ci desprinsă din basme. Afaceristul a chemat cei mai celebri maneliști pentru a-i distra pe invitați. La vila din Tunari și-au făcut apariția nume mari precum Florin Salam, Elis Armeanca și Tzancă Uraganul. 

Se pare că Bodi a scos din portofel o sumă fabuloasă pentru distracția din weekend. Conform spynews.ro, afaceristul a plătit peste 20.000 de euro doar pentru maneliștii invitați.

Alex Bodi și-a lăsat fiica în grija Biancăi Drăgușanu

Când pisica nu-i acasă, șoarecii joacă pe masă. Cât timp a găzduit petrecerea, Alex Bodi și-a lăsat fetița în grija fostei soții, Bianca Drăgușanu. Blondina s-a pozat alături de fetița ei Sofia și de fetița afaceristului, Selena. Au petrecut weekend-ul „ca fetele”, Bianca luându-și în serios rolul de mămică.

Bianca Drăgușanu le-a ținut pe micuțe cât se poate de ocupate. Au fost împreună la cumpărături, au primit jucării noi, iar la final s-au desfătat cu ceva dulce.

În timpul acesta, procurorii se zice că investighează și caută probe noi în dosarul de proxenetism și trafic de persoane în care e implicat și Alex Bodi, aflat acum „închis” sub control judiciar la domiciliu.

Descoperire epocală. Cât de diferit este creierul persoanelor care își asumă riscuri