Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. Cum au ajuns de la iubire ca-n povești la pumni ca-n filme

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. Cum au ajuns de la iubire ca-n povești la pumni ca-n filme
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o istorie complicată. Înainte să ajungă la pumni, cei doi au trăit o iubire ca-n povești.

Bianca Drăgușanu l-a cunoscut pe Alex Bodi la finalul lunii August în 2018, prin câțiva prieteni comuni. Blondina a declarat atunci că Bodi a apărut la momentul potrivit, ba chiar a ajutat-o într-un moment delicat. Exact ca-n filmele romantice! ”Am făcut un accident cu mașina și am început să vorbim pe Instagram, i-am povestit. I-am cerut niște sfaturi. M-a ajutat cu reparația mașinii, mai mult decât atât, mi-a lăsat mașina lui. Puțină lume face chestia asta, în momentul acela am mai sunat niște persoane și nu m-au ajutat”, a spus diva în urmă cu câțiva ani. 

Însă în momentul în care s-au cunoscut, Bodi era căsătorit. La scurt timp după a divorțat de soția de atunci și a luat-o pe Bianca, de care se îndrăgostise. Într-un interviu acordat Click!, Bodi a spus ce l-a atras la Bianca și de ce simte nevoie să fie în preajma ei. ”Esența ei.. Se cuvine ca soțul și soția să facă lucrurile împreună. Și la bine și la rău”, a răspuns Bodi. ”Lui îi lipseam eu din viața lui și el lipsea din viața mea. Și el m-a cerut universului și lui Dumnezeu. A zis că trebuie să întâlnească o femeie ca el care să îl reprezinte, care să îl iubească cu foc și cu patimă așa cum știu eu să iubesc. El era gol pe dinăuntru și pe dinafară. Și atunci am apărut eu în viața lui. Eu care simțeam același lucru. Așa ne-am cunoscut, n-a fost nimic întâmplător”, mărturisea și Bianca Drăgușanu. 

Voiau copii împreună

Tot în 2019, cei doi îndrăgostiți nu se puteau dezlipi unul de celălalt. Se vorbea chiar de suflete pereche și de copii. ”Fiecare om are un suflet pereche. Eu sper ca el să fie acela”, spunea Bianca. 

De asemenea, aceasta era hotărâtă să-și întemeieze o familie cu afaceristul, de care nu se mai dezlipea. ”Eu îmi doresc o casă, o familie și sărbători așa cum nu le-am avut niciodată”, mărturisea blondina. 

În cadrul aceluiași interviu, în momentul în care Bodi i-a șoptit reporterului ceva la ureche, Bianca Drăgușanu a reacționat imediat, semn că cei doi știau exact ce-și doresc. ”Ce-a zis că vrea?! Doi băieți?”, spunea Bianca atunci. 

De la iubire ca-n povești la pumni ca-n filme 

La ceva timp distanță însă, din iubirea ca-n povești a celor doi n-a mai rămas mare lucru. S-a terminat cu certuri, bătăi și pumni ca-n filme. Cei doi s-au despărțit anul trecut, cu surle și trâmbițe. Și s-a ajuns la ce se întâmplă și azi, anume acuze și poze cu blondina vânătă de la ”semnele iubirii” afaceristului. Semn că pasiunea cu care și-au început dragostea s-a extins ulterior și asupra înverșunării cu care și-au trăit despărțirea. 

Foto: Facebook

Studiu. Totuși, banii aduc fericirea