Daria Radionova îl apără pe Bodi. O scoate vinovată pe Bianca Drăgușanu

Daria Radionova îl apără pe Bodi. O scoate vinovată pe Bianca Drăgușanu
Scandalul dintre trio-ul Daria Radionova, Bodi și Bianca Drăgușanu pare că nu se mai termină. Daria Radionova îl apără pe Bodi. Spune clar că e vina Biancăi pentru bătăile încasate.

Bianca Drăgușanu a scos artileria grea împotriva lui Bodi zilele trecute. Diva a public pe Instagram imagini șocante cu urmele bătăilor încasate de la fostul Bodi. În imagini blondina apărea cu fața tumefiată și plină de vânătăi. Totul a pornit de la o imagine care circula în presă, în care diva avea ochii umflați și vineți. Toată lumea spunea că era o poză de pe urma bătăilor încasate de la afaceristul Bodi. Acum, Daria Radionova îl apără pe Bodi.

Enervată, blondina a făcut lumină în toată treaba. Bianca și-a făcut blefaroplastie, anul trecut,  (operație estetică de ridicare a pleoapelor), iar în urma acesteia, așa cum era firesc, ochii i-au fost umflați și vineți. Astfel, diva a dat pe Instagram pozele reale de la bătăile încasate de la Bodi. ”Poza care e în presă cu plasturii la ochi e în urma unei operații, pozele pe care vi le-am arătat pe Instagram sunt în urma unor violențe pentru care eu am depus și o plângere. Pentru pozele în care am fost snopită în bătaie am depus și o plângere penală”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory acum câteva zile. 

Daria Radionova îl apără pe  Bodi. Bianca e de vină pentru bătăi 

Daria Radionova îl apără pe Bodi

 

În urma acestor dezvăluiri, Daria Radionova a intervenit pentru iubitul ei, Bodi. La Antena Stars, bruneta a scos-o pe Bianca Drăgușanu vinovată. ”De ce mi-ar fi frică de el? Nu a fost niciodată agresiv cu mine şi nu mi-a arătat niciodată vreun semn de violenţă. Eu cred că este vorba şi despre ea. Dacă a fost bătută înainte, poate este ceva greşit cu ea, nu cu bărbatul care a bătut-o. Ea a vorbit urât despre el, a spus foarte multe minciuni”, a declarat bruneta. 

De asemenea, aceasta a mai spus că a fost de fiecare dată de față când Bianca Drăgușanu a vorbit cu Bodi. ”Deci, cine se ascunde ca un şoricel? Absolut totul merge înainte şi chiar eu am vrut ca el să vorbească cu ea. Deci nu trebuie să întoarcă povestea în favoarea ei. Ei au vorbit de două ori, iar eu am fost lângă el. De asemenea, au fost foarte multe minciuni publicate recent şi sper ca oamenii să nu creadă în ele. La fel cum am mai spus, realitatea este foarte diferită faţă de ce vezi în presă. Să fiu sinceră, nu vreau să vorbesc prea mult despre acest subiect şi o să încerc să ignor toate provocările”, a încheiat Daria Radionova. 

Foto: Instagram

Cum au petrecut Beyoncé și Jay-Z de Valentine’s Day