Cum au petrecut Beyoncé și Jay-Z de Valentine’s Day

Cum au petrecut Beyoncé și Jay-Z de Valentine’s Day
Beyoncé și Jay-Z au ieșit din carantină pentru o noapte romantică. Au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților la un restaurant.

Beyoncé și Jay-Z de Valentine’s Day. Celebrul cuplu și-a luat timp liber de la sarcinile de părinți. Dragostea plutea în aer când cei doi au sosit în Santa Monica, California.

Beyoncé și Jay-Z de Valentine’s Day

Apariția lui Beyoncé a fost una de senzație, ca de obicei. Sărbătorind ziua iubirii, și-a accesorizat ținuta cu obiecte roșii. Cântăreața avea ochelari de soare stacojii, o geantă de mână roșie și de asemenea, o pereche de pantofi cu toc roșii. Jay-Z a purtat o ținută all black, acoperindu-și fața la ieșirea din restaurant.

În 2001 Beyoncé și Jay Z au apărut pe coperta revistei Vanity Fair Music. Jay Z declara zece ani mai târziu că în perioada respectivă ieșeau la primele întalniri.  ‘03 Bonnie And Clyde’, piesă lansată în 2002, este primul duet al cuplului. Aceștia cântă despre iubire și o posibilă relație. Cei doi și-au făcut prima apariție ca și cuplu la premiile Mtv VMA din 2004. 

Povestea lui Beyoncé și Jay-Z 

În data de 4 aprilie 2008 Beyoncé și Jay Z s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă în New York, unde au înlocuit verighetele cu tatuaje pe degetele inelare cu cifra IV. 

În anul 2011, în timpul interpretării piesei ‘Love on top’ la  Mtv VMA, Beyoncé a anunțat că este însărcinată. Un moment unic înregistrat și în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe tweeturi pe secundă, 8868  mai exact. Dezvăluirea primei sarcini nu este singurul record deținut de Beyoncé. În februarie 2017 a postat cea mai apreciată imagine de pe Instagram, prin care anunța a doua sarcină, cu gemeni.

Trecând peste toate obstacolele relației și zvonurile despre înșelat, cei doi sunt “Happily in love”, cum amândoi declară în albumul ‘The Carters- Everything is Love’ lansat în 2018. Beyonce a dezvăluit că a devenit o „ascultătoare mai bună” în această pandemie.

„Am devenit un ascultător mai bun. Blue este foarte inteligentă și este conștientă că există o schimbare, dar este treaba mea ca părinte să fac tot posibilul pentru a-i păstra lumea cât mai pozitivă și mai sigură. Cel mai bun sfat al meu pentru părinți este să îi iubim mai mult ca oricând. Eu le spun mereu copiilor mei că nu sunt niciodată prea tineri pentru a contribui la schimbarea lumii. Nu le subestimați niciodată gândurile”, a spus Beyonce.

Miedovic – cel mai fin și aerat tort din miere