Alex Bodi stă ca pe ace. Așteaptă verdictul judecătorului. Ce s-a întâmplat la instanță

Alex Bodi stă ca pe ace. Așteaptă verdictul judecătorului. Ce s-a întâmplat la instanță
Alex Bodi a ajuns iar la Tribunal, iar acum stă ca pe ace și așteaptă verdictul judecătorului. Ce s-a întâmplat în instanță.

Alex Bodi stă ca pe ace, după ce a ajuns din nou la instanță. Acesta a fost arestat preventiv în 12 noiembrie 2020, într-un dosar în care este acuzat de proxenetism și trafic de persoane. Ulterior, în data de 18 decembrie, s-a dispus măsura arestului la domiciliu. 

Marți la Tribunalul Dolj s-a judecat prelungirea măsurii de arest la domiciliu. Fostul Biancăi Drăgușanu a ajuns la locație în mașina sa de lux, pe care a parcat-o chiar în fața Tribunalului. A intrat apoi în clădire alături de avocatul său, Radu Marinescu. Omul de afaceri a fost rezervat în declarații. 

Alex Bodi stă ca pe ace. Nu mai vrea arest la domiciliu

Fostul Biancăi Drăgușanu nu mai vrea arest la domiciliu și a solicitat înlocuirea măsurii cu cea de cercetare sub control judiciar. Procesul în care s-a judecat prelungirea măsurii arestului preventiv a durat aproximativ o oră și jumătate.  În acest timp în care Bodi și-a susținut nevinovăția în fața instanței. ”Așteptăm că este în pronunțare până pe mai târziu. Considerăm că am ajuns la un moment în care trebuie să se schimbe puțin lucrurile în bine”, a declarat Alex Bodi la ieșirea din Tribunal.

”A fost o solicitare de schimbare a măsurii arestului la domiciliu cu o măsură mai ușoară, cea de control judiciar, pe care am formulat-o noi. Am venit cu o serie de argumente destul de ample de jurisprudență de situație concretă a domnului Bodi pe care le-am prezentat instanței de judecată. În egală măsură, parchetul a solicitat să fie prelungit arestul domiciliar în privința domnului Bodi. Cu care apărarea nu a fost de acord. Întrucât am apreciat că este un interval de timp suficient pentru această măsură. Și că procesul penal se poate desfășura pentru aflarea adevărului și cu posibilitatea domnului Bodi de a-și continua viața în condiții normale” a declarat și Radu Marinescu, avocatul lui Alex Bodi.

E, din nou, burlac vânat. Ultimele noutăți după divorțul lui Pepe de Raluca. Cântărețul spune tot