E, din nou, burlac vânat. Ultimele noutăți după divorțul lui Pepe de Raluca. Cântărețul spune tot

E, din nou, burlac vânat. Ultimele noutăți după divorțul lui Pepe de Raluca. Cântărețul spune tot
Au trecut trei luni de când au anunțat că s-au separat, iar luni au avut întâlnirea finală în fața notarului, unde au semnat actele fin ale ale separării.  Fiecare a pornit pe propriul drum.

Ultimele noutăți după divorțul lui Pepe de Raluca, iar cântărețul a decis să își descarce inima și să spună tot. Cum s-a adaptata la noua lui viață și la noul statut. E, din nou, burlac vânat. „Mai repede sunt un tătic sexy decât un burlac”, dezvăluie Pepe într-un interviu exclusiv acordat revistei Viva!.

De când s-a decis separarea de cea care i-a fost soție timp de opt ani, Pepe a început să acorde o importanță și mai mare felului în care arată. Poate o făcea și înainte, dar detaliile erau păstrate în intimitate. Acum merge la sală, se filmează în timp ce trage de fiare și ridică greutăți, și distribuie imaginile, spre bucuria admiratoarelor.

Artistul explică faptul că e un om asumat în tot ce face. „Din punctul meu de vedere, sunt un bărbat asumat, sunt un tătic cât se poate de grijuliu şi de normal, sunt un artist care are grijă de tot ceea ce face şi ce pregăteşte pentru viitor, pentru că am nevoie de continuitate şi respect”, a mai declarat Pepe în același interviu.

Pepe își face singur de mâncare

Pepe gătește, spală, calcă, își face singur curățenie. Le-a învățat pe toate de mic. La vârsta de 15 ani artistul s-a mutat de la părinţi. Acum își permite să plătească o femeie care să țină grija casei, dar nu a fost tot timpul la fel.

„În casa mea găseşti ce se găseşte într-o casă normală. Eu sunt cel care găteşte, am grijă să fie curăţenie şi ordine în fiecare zi; chiar dacă de două ori pe săptămână am pe cineva la curăţenie generală, în viața de zi cu zi sunt extrem de ordonat şi ştiu tot rostul casei, de la A la Z”, a mai spus artistul.

Pentru ca fetițele lui și ale Ralucăi să nu sufere de pe urma divorțului, Pepe a luat măsuri. El are grijă să le ofere o educație care să le facă tinere independente și realiste, în viitor.

„Sunt un tată extrem de îndrăgostit de fetiţele lui şi, da, recunosc faptul că pot obţine orice de la mine. Însă încerc să le responsabilizez pe cât posibil, să le fac să înţeleagă că nu e uşor să obţii tot în viaţă, ci trebuie să şi înveţi, să fii muncitor, respectuos, cât se poate de educat, de atent la ce spun părinţii. Contează foarte mult să nu aibă senzaţia că li se cuvine orice, dar, sincer, mă topesc în faţa fetiţelor mele şi fac tot posibilul să le îndeplinesc orice dorinţă, cât pot, cum pot”, spune Pepe în Viva!.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. O poveste fără happy-end. Cum s-a ales praful de cariera manelistului cu leu, Dani Mocanu