Exclusiv. O poveste fără happy-end. Cum s-a ales praful de cariera manelistului cu leu, Dani Mocanu

Exclusiv. O poveste fără happy-end. Cum s-a ales praful de cariera manelistului cu leu, Dani Mocanu
Dar, ce o face leul? Așa cum nu știm ce face leul rănit din videoclipul lui Dani Mocanu, așa nu mai știm nimic despre manelist. Și totuși... am descoperit ceva.

Încă din toamnă manelistul a anunțat că se retrage la începutul anului, iar acum vedem cum s-a ales praful de cariera manelistului cu leu, Dani Mocanu. Zicea că își dă reset și că vocea și talentul lui îl vor slăvi doar pe Dumnezeu. Gata cu manelele, gata cu gagicile dezbrăcate din videoclipuri.

Pe ultima sută de metri, după mega-scandalul cu leul rănit, scandal în care a intervenit până și ministrul de Interne, Dani Mocanu a mai lansat două piese, iar un terorist încarcerat în Grecia îi mulțumea pentru o melodie dedicată. Apoi s-a lăsat liniștea.

Vă vine să credeți sau nu, dar din 2 ianuarie 2021 Dani Mocanu a dispărut. Complet. Niciun story pe rețelele sociale, nici pe Instagram, nici pe Facebook. Nici postare. Nicio mișcare pe YouTube.

Cum s-a ales praful de cariera manelistului cu leu, Dani Mocanu

Au rămas, atârnate, cumva, în neant ultimele lui cuvinte. Lăsate public, spre „veșnică pomenire”, pe cele două rețele sociale menționate. Un succes și ele. Aproape 4.000 de like-uri, 338 de comentarii și 85 de distribuiri pe Facebook. Ultimul hit, postat pe Instagram are aproape 180.000 de vizualizări.

Aproape 12 milioane de vizionări la ultima melodie. Primul vers: „A venit momentul să îmi văd de treabă”. Penultima piesă, lansată în ajunul Crăciunului, a depășit 13 milioane de vizualizări. Iar „Stop România”, melodia în care apare leul, se apropie de 20 de milioane.

Performanța neegalată de nimeni

Adevărul este că Dani Mocanu a știut să își facă ieșirea nu doar în glorie, ci cu surle, trâmbițe, fanfare. Românii ascultă manele, asta e realitatea. Când a părăsit viața de artist, Mocanu nu doar că era în trending, ci ocupa, cu două piese, primele două locuri. Asta nu a mai reușit niciun artist.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dani Mocanu (@danimocanu.oficial)

„Am terminat cariera pe locul 1, locul 2 și separat încă vreo patru materiale marca Dani Mocanu prin trending. Vreau sa specific ca nimeni nu a ajuns la aceasta performanța… poate prin colaborări și colaborările nu se pun. Eu m-am bătut singur cu voi toți și v-am demonstrat ca vă pun pe butuci cu toate colaborările voastre. V-am călcat în picioare indiferent că ati cântat câte 3 sau câte 5 pe piese.

Pupați-mi mâinile că am schimbat muzica in România!!! Adios – vă pupă șefu vostru”. Acesta a fost mesajul de final lansat de manelistul Dani Mocanu care, după ce s-a îmbogățit cât pentru el și tot neamul lui a decis să se întoarcă la Dumnezeu, să ducă o viață pioasă de rugăciune.

Sursa foto: Instagram

Ce a făcut Raluca în ziua în care a divorțat la notar de Pepe. Iată imaginile