Ce a făcut Raluca în ziua în care a divorțat la notar de Pepe. Iată imaginile!

Ce a făcut Raluca în ziua în care a divorțat la notar de Pepe. Iată imaginile!
Pepe și soția lui, Raluca, au divorțat, luni, în fața notarului, după o iubire pasională și opt ani de căsnicie din care s-au născut două fetițe adorabile.

Pepe și Raluca Pascu s-au prezentat luni la notar pentru a semna actele de divorț,  dar e interesant de văzut ce a făcut Raluca în ziua în care a divorțat la notar de artist. Iată imaginile!

Cei doi se pare că au ajuns în final la o înțelegere și au renunțat la scandal, așa cum, de altfel, și-au propus inițial. În momentul în care a anunțat separarea de soția sa, Pepe a spus că își doresc un divorț liniștit. De dragul fetițelor, au ajuns acolo, după pe parcurs, au fost și câteva episoade mai turbulente.

„Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine.

Ce a făcut Raluca în ziua în care a divorțat la notar de Pepe. Iată imaginile

Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează.

Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca”, a mărturisit Pepe pe canalul său de Youtube, în toamna anului trecut.

Unde vor locui fetele cuplului

Potrivit Spynews.ro, care a surpins momentul, astăzi a avut loc a doua înfățișare a divorțului. Conform procedurii, soții care aleg desfacerea mariajului astfel au la dispoziție 30 de zile, de la primul termen, pentru a se răzgândi. Raluca Pascu a venit la notar însoțită de fratele ei, Bombo, iar Pepe a venit alături de nepotul său.

Imediat după separare, fetițele s-au mutat cu mama, dar apoi au revenit în casa tatălui lor, unde, de altfel, se regăsesc foarte des. Inclusiv în noaptea de Revelion fetițele au fost cu Pepe.

Nici Pepe, nici Raluca nu au fost fericiți să fie întâmpinați de ziariști la ieșirea de la notar. Artistul a spus că au semnat acte și că „Nu e așa simplu!”, concluzionând că separarea a ieșit „exact cum ne-am dorit”.

”Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus!

E foarte bine. E bine nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles”, a spus Pepe paparazzilor Spynews.ro. Fosta sa soție, Raluca, a refuzat însă să facă orice delarație.

În jurul orei 11,00, ea a distribuit pe contul de Instagram două video-uri cu fetițele dansând în pijamale, distrându-se după o coregrafie anume în timp ce merg spre frigider.

Sursa foto: Instagram

Gerard Butler și-a făcut singur cadou de ziua lui. A eliberat țestoase în ocean