Gerard Butler și-a făcut singur cadou de ziua lui. A eliberat țestoase în ocean

Gerard Butler și-a făcut singur cadou de ziua lui. A eliberat țestoase în ocean
Gerard Butler și-a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare, eliberând broaște țestoase în ocean.

Gerard Butler și-a făcut singur cadou de ziua lui. Actorul, renumit pentru rolurile sale precum războinicul spartan Leonidas în 300 și omul armatei Mike Banning din seria Olympus. El a sărbătorit în Costa Rica, făcând „lucruri pentru mediul înconjurător”.

Cum a petrecut Gerard Butler cea de-a 50-a aniversare

Gerard Butler și-a făcut singur cadou de ziua lui. Actorul a împlinit 50 de ani în noiembrie 2019, dar abia acum a discutat despre modul în care a sărbătorit. El a spus că au participat „oameni spirituali” și că a fost „foarte tare”.

„Nu sunt un tip care petrecere de ziua lui de naștere. De multe ori, de ziua mea am spus doar: bine, hai să luăm cina. Dar de data aceasta, am făcut de fapt un mare eveniment în Costa Rica. Am adus o mulțime de prieteni. Și a fost foarte, foarte tare. Am avut acolo o mulțime de oameni spirituali, o mulțime de artiști. Am făcut multe lucruri pentru mediul înconjurător, cum ar fi eliberarea unor broaște țestoase în ocean. A fost un amestec de atâtea lucruri, mă bucur că am făcut-o”, a declarat actorul scoțian.

Gerard Butler are şapte operaţii la picior

Unul dintre cei mai sexy actori din lume este aproape de nerecunoscut. Deseori Gerard Butler postează fotografii cu el cu barbă neîngrijită, îmbrăcat neglijent și cu părul nepieptănat de mult timp.

În 2017, actorul scoțian suferea un accident de motocicletă şi se alegea cu cinci fracturi la piciorul drept, o fractură la stângul, un nerv secționat şi un os important afectat, precum şi traume majore la ambii genunchi şi glezne.

La momentul respectiv, el se deplasa pe motorul lui prin L.A., când o femeie l-a acroşat cu mașina şi l-a aruncat efectiv de pe şa.

„În ultimii trei ani mi s-au întâmplat atât de multe lucruri neaşteptate în ceea ce priveşte starea mea de sănătate, încât m-am gândit chiar şi să renunţ la actorie. Am realizat cât de importantă este viaţa. Am avut o operaţie nereuşită care a dus la alte şapte operaţii. Am avut un accident de motocicletă care aproape m-a ucis şi apoi m-am gândit: a mai rămas ceva din călătoria asta în a mea în lumea filmului?”, declara actorul pentru site-ul australian News.com.filmstories.co.uk

Sursă foto: nbc news