Alex Rodriguez și-a găsit refugiu, după despărțirea de Jennifer Lopez. Cum s-a afișat vedeta

Alex Rodriguez și-a găsit refugiu, după despărțirea de Jennifer Lopez. Cum s-a afișat vedeta
Acum că idila dintre J. Lo și jucătorul de baseball s-a terminat, rămâne de văzut cum își vor umple timpul cei doi. Jennifer Lopez a găsit un sprijin în fostul soț, în timp ce Alex Rodriguez și-a găsit un refugiu interesant.

Lopez, în vârstă de 51 de ani, și Alex Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, au confirmat că și-au anulat logodna pe 15 aprilie după săptămâni în care au negat știrea. „Ne-am dat seama că suntem mai buni ca prieteni… Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc pentru afacerile și proiectele noastre comune”, au spus ei într-o declarație comună. Alex Rodriguez pare că-și vede de viață și și-a găsit refugiu. 

Prima care a făcut pași în direcția „vindecării” a fost J. Lo, care s-a sprijinit pe fostul soț, Marc Anthony. În zilele de la despărțirea oficială, Lopez s-a sprijinit pe fostul ei soț Marc Anthony și pe gemenii lor Emme și Max, în vârstă de 13 ani. ”Jennifer și Marc Anthony au o relație extraordinară. E foarte reconfortant pentru Jennifer să îl aibă pe Marc în timp ce a trebuit să lucreze în străinătate”, a povestit o sursă în urmă cu aproximativ o săptămână. 

Alex Rodriguez și-a găsit refugiu. S-a apucat de sală 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)


Acum că este singur, Alex Rodriguez s-a concentrat pe aspectul său fizic. Vedeta s-a apucat de sală, pentru a fi în formă pentru sezonul estival și de ce nu, pentru viitoarele domnițoare care îi vor capta atenția. Fostul lui Jennifer Lopez a împărtășit cu fanii o fotografie care îl arată înainte și după ce a slăbit. Se vede clar că acesta a dat jos câteva kilograme bune și arată mai bine ca niciodată. 

Rodriguez le-a pus și o întrebare fanilor, vizavi de ce anume le place să mănânce și nu pot renunța la acel aliment. „Altcineva hotărât să-și respecte obiectivele de fitness în acest an? Am fost în concordanță cu antrenamentele mele și în cele din urmă am dat jos jetoanele. Ce mâncare este slăbiciunea ta?”, a scris Alex Rodriguez în dreptul fotografiei. 

Foto: Facebook

Surpriză-surpriză, cu cine s-a iubit Florin Călinescu în liceu! Monica Tatoiu a păstrat secretul