A apărut bărbatul care o consolează pe Jennifer Lopez după despărțirea de Alex Rodriguez

A apărut bărbatul care o consolează pe Jennifer Lopez după despărțirea de Alex Rodriguez
Cântăreața a rupt definitiv logodna cu Alex Rodriguez, după ce în ultimele luni au apărut zvonuri privind ruperea relației, negate ulterior de către cei doi. Acum, s-a aflat cine o consolează pe Jennifer Lopez după despărțire. Este vorba de o persoană neașteptată.

În urmă cu aproape o săptămână, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au confirmat că logodna lor s-a încheiat și că sunt „mai bine ca prieteni”. „Ne-am dat seama că suntem mai buni ca prieteni și așteptăm cu nerăbdare să rămânem așa”, au spus cei doi într-un comunicat. „Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul pentru celălalt și pentru copiii noștri.” Acum, s-a aflat cine o consolează pe Jennifer Lopez. 

O sursă a declarat pentru presa internațională că J. Lo este bine și filmează încă în Republica Dominicană. De asemenea, aceasta a mai dezvăluit că artista a fost vizitată de către copiii ei, cei doi gemeni în vârstă de 13 ani pe care îi are cu fostul soț, cântărețul Marc Anthony. Cu toate că este un moment dificil, Jennifer se bucură să-și vadă copiii și să aibă parte de compania lor. 

Marc Anthony o consolează pe Jennifer Lopez după despărțire

consolează pe Jennifer Lopez

Sursa a mai dezvăluit și faptul că artista este consolată de nimeni altul decât Marc Anthony, tatăl copiilor ei. În zilele de la despărțirea oficială, Lopez s-a sprijinit pe fostul ei soț Marc Anthony și pe gemenii lor Emme și Max, în vârstă de 13 ani. ”Jennifer și Marc Anthony au o relație extraordinară. E foarte reconfortant pentru Jennifer să îl aibă pe Marc în timp ce a trebuit să lucreze în străinătate”, a povestit sursa. 

Jennifer Lopez și Marc Anthony au fost căsătoriți aproape opt ani, însă au divorțat în 2011. De atunci au rămas în relații bune și au avut câteva momente „tandre” în public de-a lungul anilor.

J. Lo s-a despărțit de Alex Rodriguez, după ce anunțaseră că încearcă să-și rezolve divergențele împreună. Se pare însă că nu a mai fost posibil, astfel că au luat-o pe căi separate. 

Foto: Facebook

Acasă la Jennifer Lopez. Un paradis greu de imaginat

Doliu în lumea muzicii internaționale. A murit compozitorul unor hituri de răsunet, ascultate în întreaga lume