Acasă la Jennifer Lopez. Un paradis greu de imaginat

Acasă la Jennifer Lopez. Un paradis greu de imaginat
Jennifer Lopez și iubitul ei, Alex Rodriguez, au achiziționat o vilă impresionantă în Star Island, Miami, anul trecut. Acasă la J. Lo. se află un paradis greu de imaginat.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au îndeplinit anul trecut visul de a avea o casă în Miami. Au ales ca locație Star Island, care se află sub pază 24/7. Celebrități ca Gloria Estefan, Madonna sau Rosie O’Donnell au deținut sau dețin proprietăți pe insula exclusivistă. Prețurile pentru o vilă în zonă se învârt între 32 si 40 de milioane de dolari, adică fix cât au dat J. Lo și Rodriguez pe impresionanta casă. Cum arată acasă la J. Lo.

Jill Eber, de la agenția imobiliară The Jills Zeder Group, care s-a ocupat de această tranzacție, a denumit anterior această proprietate drept „steaua insulei Star”. Ea a declarat pentru Robb Report, în luna mai, când casa a fost din nou scoasă la vânzare: „Etalează spații minunate în interior și exterior, oferind cele mai încântătoare priveliști ale cerului din Miami, precum și apusuri magnifice. Casa aceasta nu are vârstă și emană eleganță prin finisajele rafinate, meșteșugul acestora.”

Acasă la J. Lo. Casa are zece dormitoare și 12 băi

Proprietatea cu o suprafață de 34 de hectare cuprinde casa principală decorată în stil contemporan modern, cu zece dormitoare și 12 băi, precum și o casă de oaspeți. În casa mare se remarcă de la prima privire candelabrele imense, ferestrele de la podea până la tavan, bucătăria cu dotări de top, podeaua din lemn masiv și șemineele. Patru din cele zece dormitoare sunt situate la etaj. Accesul spre acestea se poate face cu un lift. Pe lângă cele zece băi, mai există și două toalete de serviciu. 


Dormitorul principal are o garderobă, terasă, birou și baie cu un duș spațios și o cadă imensă. Casa rezervată oaspeților are două dormitoare, două băi și două camere pentru angajați, precum și o spălătorie. În exterior, grădina perfect întreținută oferă numeroase locuri în care te poți bucura de priveliștile superbe. Piscina infinity are jacuzzi, fântână, cabină și un bar, iar zona de relaxare este perfectă pentru o familie de șase persoane care poate lua masa în timp ce admiră oceanul.

Foto: Facebook