Dedesubturile amorului dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez ies la iveală. Oamenii erau rasiști

Dedesubturile amorului dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez ies la iveală. Oamenii erau rasiști
Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au îndrăgostit de platoul de filmare al producției „Gigli” și au ajuns să se logodească în scurt timp. Povestea lor a fost materie primă” de cea mai buna calitate pentru tabloidele din lumea întreagă.

Acum, dedesubturile amorului dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez ies la iveală. Oamenii erau rasiști, spune actorul premiat cu Oscar, după ce a reflectat asupra acestei relații. El a împărtășit acum faptul că a simțit că oamenii nu sunt corecți în legătură cu povestea  lor. „Oamenii erau atât de răi în privința ei, erau atât sexiști cât și rasiști”, a declarat vedeta din Batman pentru The Hollywood Reporter.

Cei doi s-au logodit în 2002. Au avut parte de multă atenție din partea mass media, când actorul i-a prezentat divei un inel de logodnă cu diamante roz. Inelul a făcut furori în acel moment, existând referințe care au apărut peste tot. Ar fi trebuit să se căsătorească în 2003, însă nu s-a întâmplat. La începutul anului 2004 cei doi și-au anulat logodna, scrie Daily Mail.

S-a scris despre Jennifer în moduri în care, dacă ai scrie acum, ai fi concediat literalmente, povesteste Affleck într-un podcast. Affleck – care își promova filmul The Way Back – a mai adăugat: „Știi, există întotdeauna o poveste, iar eu cu Jennifer s-a întâmplat să provocăm acea poveste pentru tabloide în momentul în care carirele noastre creșteau exponențial.”

Fiecare e fericit cu alt logodnic

Ben Affleck este acum într-o relație cu Ana de Armas, iar Jennifer este logodită cu Alex Rodriguez.

În 2018, Jennifer Lopez a spus că a primit mai multă atenție cu Ben în 2002, când au anunțat logodna, decât atunci când s-a logodit cu Alex.  „De fapt, a fost mai rău atunci. A fost doar o nebunie. Acum măcar pot arăta cine sunt. Pe atunci pur și simplu tabloidele erau atat de credibile încat erai ceea ce ziceau ele. De multe ori nimic nu era adevărat sau exista doar o mică dâră de adevăr”, a spus ea pentru InStyle.

Sursa foto: Instagram

Kate Winslet, actrița din Titanic: „Nu eram pregătită să fiu faimoasă”. Ce povestește că a pățit

Recomandarile noastre