Ce se întâmplă cu vila lui James Bond. Nimeni nu vrea să o cumpere

Ce se întâmplă cu vila lui James Bond. Nimeni nu vrea să o cumpere
Conacul incredibil al lui Sir Sean Connery a fost greu de vândut de la moartea actorului. Nimeni nu vrea să cumpere casa lui James Bond.

Sir Sean Connery, legenda din James Bond a murit la vârsta de 90 de ani în octombrie anul trecut. A fost un șoc în întreaga lume atât în rândul fanilor celebrei serie de filme, cât și al celebrităților. El a murit în somn, suferind de pneumonie, insuficiență respiratorie și fibrilație atrială (o bătăi neregulate ale inimii). Casa în care actorul a locuit (vila lui James Bond) este scoasă la vânzare și nimeni nu vrea să o cumpere.

Ce se întâmplă cu vila lui James Bond

Și, deși majoritatea ar crede că proprietatea de lux a vedetei va fi distrusă, aceasta s-a dovedit a fi o concepție greșită. Vila sa întinsă pe malul mării din anii 1920 a fost scoasă la vânzare pentru prima dată la aproximativ 35 de milioane de dolari (26,6 milioane de lire sterline) în luna mai a anului trecut. 

Se pare că nu au existat cumpărători potențiali de când casa a intrat pe piață. Sir Sean Connery a locuit în casa fabuloasă între anii 1980 și 1990. Proprietatea este încă numită „locul lui Sean” de localnici după tot acest timp. Pentru a combate lipsa cumpărătorilor, prețul a fost redus în mod dramatic la jumătate. Noul său preț de listare fiind de aproximativ 18 milioane de dolari (13,3 milioane de lire sterline).

Vila a fost construită pe un deal și are vederi uimitoare către Cap de Nice și Marea Mediterană. Este amplasată pe un teren uriaș cu două case de oaspeți. A fost folosit pentru a filma scene din filmul James Bond Never Say Never Again, în 1983. 

Cum arată vila lui James Bond

Are șase etaje și opt dormitoare, care oferă vedere pitorească către mare și este comercializat în prezent cu agenția imobiliară Frank Cap Ferrat. Impresionanta proprietate are nu una, ci două piscine. Dintre care una este o piscină cu apă sărată, în cazul în care proprietarului nu i-ar plăcea să înoate în mare în acea zi.

Dispune de o pivniță de vinuri, o cameră de utilitate și un apartament pentru personal deasupra garajului.  Grădinile sunt pline de plante viu colorate și palmieri, creând o vedere perfectă indiferent și din interior și din exterior.

Există și o cărare care duce în jos la faleză. Proprietatea de lux a fost construită în stilul arhitecturii clasice franceze. Are pereți de piatră și o scară de piatră care duce la etajul unui dormitor principal.

Reacțiile după cea de-a doua doză din vaccinul anti-COVID-19 dau semne bune. Ce spun medicii