Vizită în casa de 100 de milioane de dolari a lui „James Bond”. Imagini rare

Vizită în casa de 100 de milioane de dolari a lui „James Bond”. Imagini rare
Pierce Brosnan a scos la vânzare incredibila sa casă din Malibu, pentru o sumă de 77,7 milioane de lire sterline (100 de milioane de dolari). Casa actorului este inspirată din filmul său din 1997, James Bond Tomorrow Never Dies, filmat în Bangkok și în Golful Phang Nga din Thailanda.

Proprietatea enormă de 12.500 de metri pătrați, numită Orchid House, are cinci dormitoare, două baruri, o sală de muzică, o cramă, un cinematograf, o sală de sport, un centru spa, o piscină și o mică plajă privată artificială.

O casă ecologică de inspirație thailandeză

Construită în anul 2010, proprietatea are toate modurile ecologice, inclusiv panouri solare, un sistem de eliminare a deșeurilor, sistem de iluminat cu economisirea energiei, energie solară și apa este de asemenea, reciclată.

Dormitorul principal al lui Pierce se întinde pe o suprafață impresionantă de 4.000 de metri pătrați și are două șeminee, un studio de artă și o punte cu vedere la Oceanul Pacific. Acoperișul proprietății este de inspirație thailandeză și este realizat din lut verde care imită vârfurile templelor. Porțile de intrare ale casei sunt sculptate și provin din Thailanda.

„A fost o muncă din dragoste să obțin exact această nuanță de verde”,  a declarat soția lui Brosnan, Keely Shaye Brosnan.

Bineînțeles, casa vine completată cu tehnologie de ultimă generație, care ar rivaliza cu orice James Bond. Sistemul de securitate, cu senzori de presiune și lumini infraroșii, este direct legat la secția locală de poliție. Există chiar și o casă de oaspeți cu două etaje pe proprietate, așa că, dacă casa principală nu oferă suficient spațiu, prietenii și familia se pot retrage acolo.

De ce se vinde uimioarea proprietate

Brosnan, născut în Irlanda, în vârstă de 67 de ani, împreună cu soția sa, Keely Shaye Smith, în vârstă de 56 de ani, vând proprietatea masivă, deoarece copiii lui au crescut și s-au mutat, iar el petrece mai mult timp în Hawaii, unde are o casă pe North Shore din Kauai.

În listarea prezentată pe site-ul agentului imobiliar Christopher Cortazzo, proprietatea este descrisă ca o casă „o dată în viață”.

„Această proprietate este înconjurată de spații verzi și curți care te invită la yoga în zori, la după-amiezile relaxante, cocktail-uri la apus și distracție fără efort sub stele. Pe o parcelă rară cu aproximativ 117 metri de plajă, Orchid House este creată pentru a trăi în stilul de vacanță”, se arată în descriere.

Exclusiv. Adelina Pestrițu, ținută de vis pentru ruperea turtei finuței. Cum poți avea o ținută ca a ei

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp