Exclusiv. Adelina Pestrițu, ținută de vis pentru ruperea turtei finuței. Cum poți avea o ținută ca a ei

Exclusiv. Adelina Pestrițu, ținută de vis pentru ruperea turtei finuței. Cum poți avea o ținută ca a ei
Adelina Pestrițu a afișat o ținută de excepție, din piele, duminică, la ruperea turtei finuței sale. Vedeta a părăsit casa inteligentă în care s-a mutat cu soțul ei după externarea în urma COVID-19, și unde a petrecut perioada de izolare impusă.

Ca și Paris Hilton în cea mai recentă apariție a ei, Adelina Pestrițu a optat pentru „little black dress”. Una din piele, de la Byeda.ro „Sunt gata pentru turta finuței noastre, dar nu uit și de votul pe care trebuie să-l dau astăzi! Să mergeți la vot!”, a scris prezentatoarea pe contul său de Instagram, unde a prezentat frumoasa ținută.

Rochia, realizată din piele ecologică, costă numai 320 de lei. Unii ar spune că Adelina Pestrițu strânge cureaua și nu se mai aruncă la cheltuieli. Nici vorbă de așa ceva. Ea și-a accesorizat ținuta cu un clutch Gucci, modelul Brodway, care e listat la 980 de euro, cercei cu diamante și ochelari fumurii.

De asemenea, a încălțat botine înalte, „open toe”, negre, al căror preț e și el pe măsură. Dacă altă dată, când a fost nașă la o nuntă a optat pentru un ruj roșu aprins, de data aceasta Adelina Pestrițu a  mizat pe un machiaj natural.

Cum poți avea o ținută ca a Adelinei fără să faci gaură în buget

Dacă sunteți interesate să vă construiți o ținută asemănătoare cu cea a Adelinei Pestrițu, puteți încerca câteva variante ceva mai puțin costisitoare.

Rochii din piele ecologică găsiți și la Bonprix, dar și la Zara sau Mango, iar prețurile variază între 140 și 200 de lei.

Poșete – plic sunt disponibile la mai toate brandurile. Noi vă recomandăm una la 140 de lei. Cât privește botinele, găsiți unele similare la mai toate brandurile, poate nu neaparat decupate.

Cu această ținută însă, merg perfect unele de la Musette, cu print de piele de șarpe, care în acest moment sunt în soldare.

Sursa foto: Instagram, Musette, Zara, Mango, Diamanti.ro

Woody Allen surprins la braț cu soția, fostă fiică. Ochelarii l-au dat de gol

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp