Woody Allen s-a remarcat prin ochelarii săi celebri

Cu toate că purta o mască de protecție care îi acoperea parțial trăsăturile, regizorul s-a făcut remarcat prin celebrii săi ochelari cu rame groase.

Allen, în vârstă de 84 de ani, a apărut la braț cu Soon-Yi, în vârstă de 49 de ani, pe celebrul bulevard Park Avenue din New York.

Soon-Yi, născută în Coreea de Sud, a respectat de asemenea regulile actuale de siguranță și și-a acoperit fața cu o mască de protecție, în timp ce se plimba cu soțul ei.

Cuplul părea relaxat în timpul ultimei apariții publice, Allen purtând o pălărie trasă bine pe frunte, probabil încercând să treacă neobservat de paparazzi

Între timp, soția vedetei s-a îmbrăcat într-un pulover și o pereche de pantaloni de trening simpli, albaștri. Ea și-a asortat ținuta cu o pereche de încălțări sport.

Woody Allen, acuzat că și-a abuzat sexual fiica adoptată

Apariția vine la șase luni după ce Woody Allen a fost acuzat de presupuse abuzuri asupra lui Dylan Farrow, fiica pe care a adoptat-o alături de fosta parteneră Mia Farrow în anul 1985.

Regizorul a spus că acuzațiile și criticile au devenit „un lucru la modă de făcut, ca toată lumea care a început să mănânce brusc kale”. 

Vedete printre care Mira Sorvino, Greta Gerwig, Colin Firth și Rebecca Hall s-au distanțat de Woody Allen după ce au lucrat cu el. Au făcut acest lucru după ce mișcarea #MeToo a adus un accent asupra acuzațiilor că vedeta câștigătoare de Oscar și-a agresat sexual fiica adoptivă, acuzații pe care le-a neagat vehement.

„Este o prostie. Actorii nu au nicio idee despre aceste fapte și se leagă de o poziție publică. Presupun că pentru restul vieții mele un număr mare de oameni vor crede că sunt un prădător”, a declarat Woody Allen în cadrul unui interviu.

În 1992, a apărut zvonul că Allen, pe atunci în vârstă de 57 de ani, avea o aventură cu fiica sa, pe care a adoptat-o alături de partenera sa Mia Farrow. Actuala soție Soon-Yi Previn, avea pe atunci vârsta de 21 de ani și ea fiind fiică adoptată de actrița Mia Farrow. Dar ea era majoră și a declarat că s-a îndrăgostit de celebrul regizor și actor.

După ce a izbucnit scandalul, Farrow și Allen au avut o despărțire dură și publică, din cauza acuzației de agresare sexuală a fiicei lor adoptive, Dylan, în vârstă de șapte ani. Allen a fost anchetat, dar nu a fost niciodată acuzat și de atunci și-a susținut vehement inocența.

Sursă foto: Daily Mail

Alimentul minune cu care slăbește Anamaria Prodan

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp