„Lord Help Me” a fost scrisă de către Emme și de bona ei, Jessica Morrison, cu care se roagă adesea înainte de culcare.

Emme se roagă de la vârsta de cinci ani

Înainte de lansare, tânăra autoare a discutat despre importanța rugăciunii și despre modul în care a ajutat-o ​​să facă față vremurilor dificile. Emme a declarat în cadrul unui interviu că i-a plăcut să se roage de la vârsta de cinci ani, deoarece a ajutat-o ​​să treacă prin provocări „mai mari sau mici”. Ea a spus că își dorește să vadă copii care vor „învăța să se roage, să împărtășească cartea și să răspândească puterea rugăciunii după ce au citit-o”. Fiica lui Lopez a mărturisit că uneori i se pare dificil să comunice cu fratele ei geamăn, Max, dar rugăciunea a ajutat-o ​​să se conecteze cu el.

„Max și cu mine avem o relație specială. Din moment ce eram foarte mici, îl puteam înțelege întotdeauna când nimeni altcineva nu putea”, a spus Emme despre fratele ei. 

Fiica lui JLO pe scenă la Super Bowl

Micuța a urcat pe scenă cu celebra ei mamă în timpul spectacolului grandios din pauza de la Super Bowl LIV.

„Pur și simplu nu mă gândesc prea mult. Mă ridic acolo și o fac”, a spus Emme despre performanța cu mama sa, Lopez. 

În mai, atât JLo, cât și Marc Anthony și-au exprimat fericirea cu privire la viitoarea carte a lui Emme.

„Atât de mândră de nuca mea de cocos, Emme, întrucât își împărtășește propriile rugăciuni zilnice în prima ei carte LORD HELP ME! Această carte va oferi familiilor o modalitate de a îmbrățișa pacea și puterea credinței de zi cu zi”, a scris Jennifer Lopez adăugând hashtag-urile #Puterea rugăciunii și #Mamamândră.

„Cum poți face asta !!!! Atât de mândru de frumoasa mea Emme. Îl faci pe tati atât de mândru. Am comandat-o deja pe a mea…”a scris și tatăl Marc Anthony micuței sale vedete pe rețelele de socializare.

Americanii lansează o modă de pandemie și ideea „Să purtăm vechiturile!” Iată prima colecție!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp