A murit răufăcătorul din James Bond. Michael Lonsdale a fost găsit fără suflare în locuința din Paris

A murit răufăcătorul din James Bond. Michael Lonsdale a fost găsit fără suflare în locuința din Paris
Actorul Michael Lonsdale a murit la vârsta de 89 de ani, în casa sa din Paris. Veștile au fost confirmate de agentul său, Olivier Loiseau.

Michael este renumit pentru rolul lui Hugo Drax în filmul James Bond Moonraker din 1979, alături de Roger Moore. Lonsdale a jucat un răufăcător care plănuia să otrăvească toți oamenii de pe Pământ înainte de a repopula planeta din stația sa spațială.

A primit rolul răufăcătorului din Bond cu brațele deschise

Când acesta a fost întrebat de site-ul fanilor James Bond Mi6-HQ, dacă ar fi vreodată îngrijorat să accepte rolul unui răufăcător în Bond și dacă i-ar afecta cariera, el a spus acest lucru l-ar face chiar fericit, nicidecum îngrijorat.

„Deloc! Dimpotriva! Pentru că am făcut atâtea filme care nu erau prea populare sau nu câștigau prea mulți bani și am făcut doar filme sărace, așa că m-am gândit că mi-ar plăcea să fiu într-un film bogat. A fost o experiență extraordinară să realizez un film foarte popular. Toată lumea a fost atât de amabilă. Roger Moore, Lois Chiles și Richard Kiel au fost minunați. A existat o înțelegere frumoasă între actori, așa că am fost foarte fericit să fac asta”, a declarat Michael Lonsdale.

Actorul de la Hollywood era cunoscut și sub numele detectivului Claude Lebel din filmul de spionaj  din 1973, Ziua șacalului și ca M. în Rămășițele Zilei. În 2005 a apărut în drama istorică München a lui Steven Spielberg.

A avut peste 200 de roluri

De-a lungul carierei sale, vedeta a jucat peste 200 de roluri atât în ​​filme franțuzești, cât și în cele englezești, în teatru și televiziune.

În 2011, a câștigat premiul Cesar pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru personajul jucat în Of Gods and Men de Xavier Beauvois. Interpretarea sa din Ziua Șacalului i-a adus o nominalizare la BAFTA pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Pe lângă o carieră impresionantă pe ecrane, a scris și o serie de cărți,inclusiv Dragostea va salva lumea și Căile mele de speranță.

Sursă foto: Google

Miley Cyrus își umilește fostul soț cu dezvăluiri din dormitor. „Vrei să-mi cer scuze?”

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp