Emily Ratajkowski sărbătorește un moment special din viață. Iată cum a pozat vedeta, însărcinată în 33 de săptămâni!

Emily Ratajkowski sărbătorește un moment special din viață. Iată cum a pozat vedeta, însărcinată în 33 de săptămâni!
Emily Ratajkowski a sărbătorit 33 de săptămâni de sarcină într-un mod inedit. Vedeta le-a arătat tuturor burtica ei de gravidă.

De ce toată lumea vorbește despre ea? Modelul, cel mai bine cunoscut sub numele de Emrata, a ajuns faimoasă pentru rolul său în videoclipul lui Robin Thicke, pentru piesa „Blurred Lines”. Emily Ratajkowski sărbătorește un moment special din viață.

Emily Ratajkowski încurajează viitoarele mămici să se simtă bine în pielea lor

Emily Ratajkowski sărbătorește un moment special din viață. În prezent, modelul a postat o fotografie nud pentru a-și împărtăși experiența de sarcină. Ea a încurajat alte viitoare mame să se bucure de același moment magic, în ciuda inevitabilelor schimbări fizice.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata)

„Uneori mă simt ca Winnie the Pooh în formă umană. Alteori ca o zeiță a fertilității cu fundul sexy. Am făcut poza asta într-o zi în care mă simțeam sexy. Orice ar fi, știu că o să îmi lipsească curând această burtică și aceste mici lovituri. Așa de incredibil de recunoscătoare că am avut acest moment special din viața mea surprins de colaboratorii și prietenii mei de vis. @inezandvinoodh Mulțumesc!! Aveam 33 de săptămâni aici, în fotografie”, a scris Emily Ratajkowski pe Instagram.

Emily Ratajkowski spune că va avea un fiu, dar în același timp și o fiică

Ea continuă să-și explice sentimentele legate de faptul că are atât un fiu, cât și o fiică și spune că nu „învinovățește neapărat pe nimeni pentru aceste generalizări” despre gen, deoarece multe dintre experiențele noastre de viață sunt de gen și ar fi necinstit să negăm realitatea multora dintre ele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata)

„Dar nu-mi place că forțăm preconcepțiile bazate pe gen, să nu mai vorbim de copii. Vreau să fiu un părinte care îi permite copilului meu să se arate. Și totuși îmi dau seama că, deși sper că, copilul meu își poate determina propriul loc în lume, oricum se va confrunta cu constrângerile incontestabile și construcții de gen înainte ca acesta să poată vorbi”, explică Ratajkowski.

Sursă foto: Instagram, fashionweekdaily.com