Alex Velea a făcut o schimbare radicală în viața sa

Alex Velea a făcut o schimbare radicală în viața sa
Alex Velea trece printr-o etapă interesantă, pe toate planurile. Muzical, a scos piese noi, și-a inclus copiii în clipuri. Dar nu a terminat să își surprindă fanii.

Acum Alex Velea a făcut o schimbare radicală în viața sa, aproape că e de nerecunoscut, după ce s-a văzut cum a ajuns  omul de casă al  „Sportivilor”, în cea mai nouă piesă  scoasă împreună cu Ranny.  Controversatul Robert Nica, fostul lider al grupării interlope Clanul Sportivilor, este vedetă în videoclip. După așa o „întâlnire” muzicală, se pare că soțul Antoniei a simțit nevoia să mai facă o schimbare, radicală.

Alex Velea și-a șocat, duminică, fanii, cu  un look nou. Artistul este cunoscut pentru stilul lui nonconformist și se pare că și Antonia este încântată de schimbare. Artista e cea care a postat imaginile cu el, imediat după ce tatăl copiilor ei și-a schimbat culoarea părului. Fotografiile apărute pe contul său de Instagram, i-au încântat pe fani.

Alex Velea a făcut o schimbare radicală

Artistul a ajuns în acest weekend într-un salon de înfrumusețare. Nu și-a făcut tratamente faciale, ci s-a îngrijit altfel. El a apelat la un hair stilist, pentru a-și schimba look-ul. Alex Velea a dat lovitura.

El s-a tuns scurt apoi și-a colorat părul în verde-crud. Și nu s-a oprit aici. A continuat schimbarea cu desene tribale pe cap. Acesta, așa cum se vede în imagini, au culoare neagră.

Prin ce schimbări a mai trecut Velea, în trecut

Nu e prima dată când Alex Velea ia o decizie radicală cu privire la părul său sau modul în care apare public. A fost brunet, apoi blond, apoi roz. A avut și momente în care și-a făcut șuvițe. De o vreme nu a mai intervenit radical asupra părului său și toată lumea a crezut că s-a liniștit.

În realitate, se pare că Velea doar a pregătit radicala schimbare. Și a reușit să își impresioneze toți fanii. Având în vedere priza pe care o are la tineri, e de așteptat ca mulți adolescenți să îi urmeze stilul.

Sursa foto: Instagram

Ați auzit de „Fasolea fluturelui”? Iată cum puteți prepara cel mai albastru latte

Recomandarile noastre