Alex Velea, hipnotizat de poza cu Antonia fără lenjerie intimă. Aproape că și-a ridicat piciorul în tavan…

Alex Velea, hipnotizat de poza cu Antonia fără lenjerie intimă. Aproape că și-a ridicat piciorul în tavan…
Toată lumea o iubește pe Antonia, iar partenerul ei, Alex Velea, cu care vedeta are și doi copii, e de-a dreptul topit după ea. Dacă mai aveați nevoie de dovezi, e suficient să priviți comentariul pe care acesta l-a făcut la ultima fotografie incendiară a tinerei.

Alex Velea și Antonia formează un cuplu de mai mulți ani, încă din perioada în care aceasta nu erau încă divorțată. Anul acesta însă cei doi plănuiesc să facă și nunta. Deja din iulie, anul trecut, Velea a îngenuncheat și i-aa pus pe deget un splendid inel de logodnă.

Artista a plâns când a primit superbul inel cu diamante galbene

Cum îl incită Antonia pe Alex Velea înainte de nuntă

„Trăim în continuare în concubinaj. Am cerut-o pe iubita de soție. (…) M-am emoționat rău de tot. Mi-ar fi plăcut să facem nuntă. Dacă nu… facem nunta în curte. Îi chemăm pe mama, tata, părinții. (…) Nu vrem nuntă mare. Noi știm cum e, pentru că fiecare a mai făcut câte o nuntă. Aș vrea ca nunta să arate fix cum își dorește ea.

Ceva restrâns, intim și să ne simțim bine, să ne relaxăm. Ne-ar plăcea să facem nunta pe plajă. Avem nașii, dar nu vă spun acum. (…) Dacă am trăit așa până acum, nu e grabă. Vreau să o văd mireasă și cred în uniunea asta în fața lui Dumnezeu”,  a povestit Alex Velea în cadrul unei emisiuni TV.

Chiar dacă se spune că, pe măsura trecerii timpului, partenerii de cuplu nu mai sunt așa de atrași unul de altul, și cu atât mai mult când există și copii la mijloc, Antonia și Alex Velea contrazic această opinie. Foarte sigură pe frumusețea ei, și asumată sută la sută, Antonia nu pierde nicio ocazie în care să îl recucerească pe partenerul ei de viață. Ea realizează multe fotografii incitante, care sunt în primul rând pe placul lui Alex Velea.

Așa s-a întâmplat și cu ultima fotografie, în care Antonia pozează fără lenjerie intimă. Mai mult decât atât, vedeta și-a ridicat piciorul foarte sus, în timp ce faldurile rochiei iau dezgolit coapsele, punând la vedere inclusiv tatuajul pe care aceasta îl are pe una dintre fese. Alex Velea nu s-a putut abține și a distribuit și el imaginea, spre deliciul și, în egală măsură, invidia fanilor.

Antonia pozează ca în Playboy

Fotografia apare după ce, în luna februarie, Antonia a distribuit o serie de imagini extrem de provocatoare, demne de revistele de adulți.  Antonia o pozat într-un body roșu mulat, din dantelă și transparent.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

A fost foarte senzuală în fața camerei de fotografiat și rezultatul a fost pe măsură. A sorbit dintr-un pahar, apoi s-a întins ca o felină pe marginea unei uși de baie. Imaginile nu pot fi descrise cu ușurință, însă rezultatul e de departe unul WOW! În plus, Antonia a surprins și cu noul ei look, cu breton.

Sursa foto: Facebook