Alex Velea și-a “tras” bodyguarzi de soi ca să-i păzească familia. La cine a apelat artistul

Alex Velea și-a “tras” bodyguarzi de soi ca să-i păzească familia. La cine a apelat artistul
Când vine vorba de familia lui, Alex Velea nu se uită la bani. Pentru ca Antonia și copiii să fie în siguranță, artistul a apelat la bodyguarzi.

Chiar dacă sunt extrem de iubiți de public, Antonia și Alex Velea își iau totdeauna măsuri de precauție. Cine are grijă de familie.

Alex Velea și-a “tras” bodyguarzi de soi ca să-i păzească familia. La cine a apelat artistul

Scandalurile în care Antonia și Alex Velea au fost implicați în ultima perioadă l-au determinat pe cântăreț să ia măsuri. Sursele spun că de câteva luni acesta și-a angajat doi bogyguarzi care să îi protejeze permanent familia. Cântărețul a optat pentru doi sportivi cunoscuți, profesioniști desăvârșiți. E vorba de Roger Bogdan și Vali Afganu’. Cei doi sunt extrem de respectați în lumea bună, mai ales că au avut grijă și de Alexandra Stan dar și de multe alte vedete.

Omul de casă al clanului Sportivilor?

Nu cu mult timp în urmă, Alex Velea i-a șocat pe mulți atunci când a scos o piesă împreună cu Ranny. Cine e acesta? Pe numele său adevărat Robert Nica, tânărul este fostul lider al grupării interlope Clanul Sportivilor care, a ajuns, iată, vedetă.

Acuzați de o tânără de 27 de ani

Pe de altă parte, Alex Velea și Antonia au fost acuzați de o tânără de 27 de ani pe nume Francesca, că au înjurat-o și au scuipat-o. Ba mai mult, ar fi întrebat-o în mod frecvent dacă a făcut sex anal. Femeia a spus totul jurnaliștilor de la Cancan, mărturisind că așteaptă scuze de la vedete.

N-a durat mult și Alex și Antonia au declarat, supărați, că nimic nu este adevărat. „Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect și să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație. Însă, din păcate, pentru că bullying-ul îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări din ce în ce mai agresive, vom acționa în instanță aceste persoane.

Pentru a se putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate. Noi vom continua să ne focusăm pe proiectele noastre și pe familia noastră. Pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră”, au afirmat cei doi.

Sursă foto: ciao, cancan