Alexandra Dinu nu se mai ascunde. Cine este noul iubit

Alexandra Dinu nu se mai ascunde. Cine este noul iubit
Lumea mondenă autohtonă este cu sufletul la gură. Un nou cuplu a apărut la orizont. Deși lumea s-ar aștepta să fie ținut secret, cei doi defilează de mână.

Jurata de la Românii au talent, Alexandra Dinu nu se mai ascunde și se plimbă la brațul unui bărbat însurat. Ea a fost surprinsă alături de acesta, agățată de brațul lui. Îmbrăcată în jeans albi, cu un sacou roz pudrat și pantofi sport în picioare, vedeta Pro TV a fost o apariție suavă când a fost surprinsă de paparazzi SpyNews. Și-a asortat ținuta cu cea a companionului ei, de asemenea echipat în jeans albaștri, și un hanorac. Ei au fost surprinși inclusiv fără mască, astfel că identitatea a putut fi stabilită fără dubiu.

După ce a început contractul cu Pro TV, Alexandra Dinu i-a spus adio lui producătorului de filme Jeffrey Greenstein, cu care a fost într-o relație timp de câțiva ani. Acesta a și publicat imagini cu o altă femeie la scurt timp de la separare. O vreme, așa cum au mărturisit persoane din anturajul blondinei, aceasta s-a concentrat exclusiv pe muncă. Până acum, când a fost surprinsă în compania unui bărbat. Și nu e unul oarecare.

Alexandra Dinu nu se mai ascunde

Alexandra Dinu a fost surprinsă de fotoreporteri alături de Ziv Tetelman. Acesta e un israelian cunoscut în spațiul public ca soț al Ralucăi Sandu. Până acum, despre Ziv și Raluca nu s-a auzit niciun zvon că s-ar fi despărțit definitiv. În trecut însă, au fost rumori privind relația lor cu suișuri și coborâșuri. Pe conturile personale de socializare, cei doi nu au mai pus de mult timp poze împreună. Dar nici nu au afirmat că relația lor s-ar fi terminat.

Alexandra Dinu nu se mai ascunde

Ziv Tetelman și Alexandra Dinu au fost surprinși în zona apartamentului din Herăstrău unde locuiește blonda. După mai multe drumuri prin oraș, cei doi s-au revăzut pentru a lua masa la un restaurant. Aici nu au rămas, pentru că era aglomerat. S-au îndreptat spre mașina, pentru a pleca spre casa lui Ziv, după cum scrie sursa citată.

Alexandra Dinu nu se mai ascunde

La un moment dat Alexandra l-a luat de braț pe Ziv, iar cei doi au mers așa o bucată de vreme. Cei doi s-au oprit întâi la un supermarket, unde bărbatul a intrat să cumpere ceva. Apoi au mers la vila acestuia din Corbeanca.

Sursa foto: SpyNews, Instagram

La premiile Grammy, valoarea lui Kanye West a stat în picioare. Cum și cu cât s-au vândut ghetele lui purtate

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre