Alexandra Stan e topită după copii. Vedeta a povestit cum își arată iubirea pentru ei

Alexandra Stan e topită după copii. Vedeta a povestit cum își arată iubirea pentru ei
Alexandra Stan nu poate sta departe de familie, iar nepoții sunt punctul ei slab și ar face orice pentru ei.

E iubită de toată lumea, dar când vine vorba de familie, întotdeauna ochii Alexandrei Stan se umplu de lacrimi.

Alexandra Stan e topită după nepoți. Vedeta a povestit cum îi răsfață

Într-un interviu pentru Ego, Alexandra Stan a vorbit despre cât de minunată e relația cu familia sa. Vedeta susține că își adoră nepoții și nu le refuză niciodată nimic. În plus, ori de câte ori ajunge la Constanța își face program cu ei și încearcă mereu să le fie cea mai bună prietenă.

„Tatăl meu mi-a fost manager mulți ani, așa că m-a însoțit la multe concerte în afara țării, iar, recent, chiar la lansarea albumului “Rainbows”, am cântat în fața familiei mele. Cei mai încântați erau nepoții mei, care s-au bucurat când au auzit că vor fi influenceri prezenți la eveniment (râde). Ei de asta au venit, de fapt (râde). Glumesc!

Am emoții pentru că ei sunt mereu lângă mine, indiferent de succesul pieselor, de topuri, de traiectoria mea. Sunt acolo și asta mă bucură enorm. (…) Eu sunt “Aga” pentru ei, asa îmi spun.

Abia aștept să ajung la Constanța că își fac deja program cu mine. Îi iau separat la mine și dorm cu fiecare o noapte, să aibă tot răsfățul meu. Mergem la film, la înghețată, ne plimbăm cu bicicletele. Îmi place să mă vadă ca pe prietena lor”, a povestit vedeta.

Cum trece peste momentele dificile

Nu e pentru prima dată când Alexandru a vorbit despre momentele grele din viață. Ea face parte din categoria vedetelor care merg constant la psiholog pentru a-și pune ordine în gânduri și a cere ajutor. Dar mai are și o altă modalitate de a trece prin cele mai grele situații. “Mă gândesc la tot ceea ce am, la ce locuri frumoase am văzut prin toata lumea, la faptul ca am ce să mănânc, am unde să dorm, am familie si prieteni, la ce oportunități am și imediat îmi revin”, s-a destăinuit Alexandra Stan.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre