Alexandru Arșinel, bolnav și cu moralul scăzut. ”Poate că Stela mă caută, deja”

Alexandru Arșinel, bolnav și cu moralul scăzut. ”Poate că Stela mă caută, deja”
Alexandru Arșinel a avut un an extrem de greu. În primăvară, el și soția sa au fost infectați cu COVID. Au trecut peste asta, dar virusul a făcut ”pagube”.  Îndrăgitul actor este din nou în spital, pentru o perioadă mai lungă.

Alexandru Arșinel ne-a făcut să râdem și să petrecem timp de peste 60 de ani. Cuplul Arșinel – Stela Popescu a adus bucurie în casele noastre chiar și atunci când nu prea avem motive să fim veseli.

Stela Popescu ne-a părăsit, iar cifrele din buletinul actorului au crescut. Alexandru Arșinel a împlinit 82 de ani, pe 4 iunie. Deși erau vaccinați anti-COVID, el și draga lui soție s-au infectat și au ajuns la spital. Au scăpat ușor în primăvară, dar virusul ”a umblat” la inima actorului și i-a slăbit organismul. Când teatrele erau închise, i s-a făcut dor nebun de oameni. Se ducea în piață, să vândă ardei și roșii. ”Îmi place să fiu printre oameni”, a spus actorul.

Alexandru Arșinel, cu moralul scăzut. ”Poate că Stela mă caută, deja”

Alexandru Arșinel este din nou în spital. Virusul care l-a afectat în aprilie ”a lucrat” și a făcut pagube pentru organismul slăbit al actorului.

Internat în spital din cauza unor probleme la inimă, actorul Alexandru Arșinel a dezvăluit că va fi nevoit să stea câteva săptămâni sub supravegherea medicilor, scrie evz.ro. Asta l-a demoralizat și l-a făcut să se gândească la colega lui de scenă, Stela Popescu. Nu-i iese din cap că fosta parteneră de scenă a murit în urmă cu 4 ani, la 23 noiembrie.

Cuplul Arșinel – Stela Popescu a adus bucurie în casele noastre chiar și atunci când nu prea avem motive să fim veseli

”Inima mea are nevoie de reparații capitale”

„Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală. Și atunci am ales un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul. Parcă ar fi un mic bluestem. Perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare. În loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege.

Probabil că Stela mă caută, deja. Cine știe? Voi rămâne internat câteva săptămâni. Nu știu exact să spun acum perioada cu exactitate. Ce știu e că medicii au nevoie să se uite cu multă atenție la inima mea.

Recomandarile noastre