Alexandru Arșinel, declarații exclusive: „Nu-mi vine să cred!”. A fost găsit căzut în casă

Alexandru Arșinel, declarații exclusive: „Nu-mi vine să cred!”. A fost găsit căzut în casă
Fostul director al Teatrului de revistă Constantin Tănase, Alexandru Arșinel, trece prin momente foarte grele.

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este foarte precară, marele actor fiind pe mâna medicilor.

Vești triste despre Alexandru Arșinel. „A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale”

Potrivit informațiilor apărute în presă, îndrăgitul actor Alexandru Arșinel ar fi internat într-un cămin privat. Acesta se simte foarte rău în ultima perioadă, a slăbit foarte mult și sursele spun că ar avea și probleme de comunicare, în urma unei căderi psihice. Astfel că, în acest moment s-ar înțelege greu și cu familia și cu medicii.

Cu câteva luni în urmă, familia a chemat ambulanța, după ce artistului i s-a făcut rău acasă. “A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, susțin sursele.

Publicația Rețete și Vedete l-a contactat pe marele maestru și, într-o scurtă conversație, acesta părea a nu fi la curent cu nicio informație publicată despre el și nici nu se simțea bine. „Nu-mi vine să cred ce se scrie despre mine. Așa s-a scris despre mine? (n. că se dorește retragerea certificatului său de revoluționar) Incredibil!”, a spus Alexandru Arșinel, pe un ton de om în suferință. Mai mult ca sigur, familia l-a protejat de informațiile prezente în spațiul public. 

I-a fost montat un stent și un stimulator cardiac

În noiembrie anul trecut, Arșinel a avut mari probleme cu inima și a fost în spital, unde a suferit două intervenții chirurgicale, iar medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac.

“Eu fac bine și întotdeauna mi-a făcut plăcere să spun bine. Deși, de la o vreme nu mai fac chiar atât de bine. Și cu pandemia, și cu niște internări, care mi-au dat de gândit. Nu sunt prea entuziasmat de felul cum mă mișc”, a spus vedeta cu ceva timp în urmă.

Dat afară de la Teatrul de Revistă

La începutul anului, printr-o decizie semnată de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, contractul lui Arșinel cu Teatrul de Revistă Constantin Tănase nu a mai fost prelungit. A fost cea mai grea lovitură pe care acesta a primit-o. Domnia sa a hotărât să nu mai prelungească decât cu două luni de zile contractul.

Nici nu mai joc în altă parte, nu mai vreau. Iubesc acest teatru şi am contribuit serios la consolidarea lui, şi artistic şi fizic. Am fost foarte ataşat, chiar dacă am avut momente mai dificile din punct de vedere al sănătăţii. Primarul general nu a răspuns la niciuna dintre adresele directorului, care a vrut o motivare pentru decizie.

Nu am înaintat eu nicio adresă, pentru că mi s-a spus că primarul nu răspunde. De 60 de ani joc în teatrul ăsta, mă opreşte lumea pe stradă şi mă întreabă când mă mai vede. Nici nu m-a chemat să îmi explice. Poate nu are ce să îmi spună. Oricum, nu s-a terminat teatrul cu Alexandru Arşinel, dar sunt un nume în teatrul românesc”, a declarat Alexandru Arşinel.