Alexandru Arșinel e din ce în ce mai rău. Actorul a ajuns din nou pe mâna medicilor

Alexandru Arșinel e din ce în ce mai rău. Actorul a ajuns din nou pe mâna medicilor
Situația în care se află renumitul actor Alexandru Arșinel e critică. Artistului i s-a făcut rău în week-end și a fost din nou internat în spital.

Angajații azilului de bătrâni unde se află internat Alexandru Arșinel au solicitat intervenția de urgență a medicilor.

Alexandru Arșinel e din ce în ce mai rău. Actorul a ajuns din nou pe mâna medicilor

Alexandru Arșinel trece iar prin momente cumplite. Potrivit informațiilor oferite de Click, cu doar câteva zile în urmă, acesta a avut iar o problemă, iar angajații azilului unde acesta este internat din vară, au chemat ambulanța. Artistul a fost dus la spital de urgență, fiind acum sub supraveghere medicală. Se pare că acum problemele sale au fost de natură cardiacă.

În 2017 i s-a montat un stent

Renumitul actor de comedie a suferit o intervenție chirurgicală în anul 2017, când i s-a montat un stent. El a mai fost internat în spital și în 2013, când a suferit un transplant renal. Din ceea ce se cunoaște, actorul suferă și de diabet și are și hipertensiune arterială.

 

Cristian Arșinel, fiul vedetei, a declarat cu ceva timp în urmă că are și probleme de memorie dar și multe escare, pentru că stă mai tot timpul în pat. Acesta a fost motivul pentru care a decis să-l ducă pentru o perioadă într-un azil.

„Nu se poate deplasa! Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani”

„Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște escare, pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Nu se poate deplasa! Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! A început să se vindece”, a mărturisit Cristian Arșinel, în cadrul unei emisiuni televizate.

Sursele spun că este vorba de un cămin situat în Otopeni, iar pentru ca Arșinel să fie îngrijit așa cum trebuie fiii acestuia ar plăti lunar în jur de 3700 de lei.