Alexandru Ciucu i-a pus pumnul în gură Alinei Sorescu. Vedetei îi e frică să spună adevărul despre divorț

Alexandru Ciucu i-a pus pumnul în gură Alinei Sorescu. Vedetei îi e frică să spună adevărul despre divorț
Multă vreme n-a vrut să spună nimic despre viața sa personală, dar recent Alina Sorescu a recunoscut că între ea și Alexandru Ciucu nu mai este nimic.

Alina Sorescu vrea să spună lucrurilor pe nume, dar ceva o reține. Știe că fostul soț e doar ochi și urechi.

Alexandru Ciucu i-a pus pumnul în gură Alinei Sorescu. Vedetei îi e frică să spună adevărul despre divorț

Multă vreme Alina Sorescu a tăcut. A înghițit în sec tot ce a avut pe suflet și a crezut că lucrurile se vor rezolva. N-a fost să fie, iar acum iese la atac. Dar nu cum ar vrea, pentru că orice cuvânt al ei este contorizat de Alexandru Ciucu. În emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV, artista a spus că nu poate da detaliile despre divorț pe care le dorește, întrucât „tot ce spui poate fi folosit împotriva ta”.

„El vrea să epuizeze toate căile de atac”

„Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu. Suntem liniștite (n.r. Alina Sorescu și cele două fete) într-un fel pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac.

Nu am cum să vorbesc mai mult pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut.”, a mărturisit Alina Sorescu.

„Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine”

Până acum, Alexandru Ciucu n-a avut câștig de cauză. Apărătoarea cântăreței a reușit să o facă fericită, iar fetițele vor locui cu mama lor. Un motiv în plus pentru ca vedeta să respire o gură de aer, să aibă grijă de copii și să învețe să se iubească mai mult pe ea.

„Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și va mulțumesc vouă tuturor pentru susținere.”, a spus Alina Sorescu cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram