Alexia Eram nu are fițe de vedetă. Ce restaurante preferă fiica Andreei Esca

Alexia Eram nu are fițe de vedetă. Ce restaurante preferă fiica Andreei Esca
Are tot ce-și dorește și niciodată nu a dus lipsa banilor, dar toate aceste lucruri nu au schimbat-o deloc pe fiica Andreei Esca.

Chiar dacă e vedetă la rândul ei, Alexia Eram, fiica celebrei Andreei Esca, se comportă normal.

Alexia Eram nu are fițe de vedetă. Ce restaurante preferă fiica Andreei Esca

Invitată în podcast-ul lui Radu Țibulcă, Alexia a dat multe din casă și a povestit că e la fel de modestă ca și mama ei, Andreea Esca. Tânăra susține că a primit o educație foarte bună de la părinții ei, așa că nu face parte din categoria fițoșilor. Mai mult, fiica Andreei Esca se duce în cele mai neașteptate restaurante, unde să la masă ca orice persoană, fără să se ascundă prin separeuri sau mese cât mai retrase de ochii curioșilor.

„O cunoști pe mama, care este o fire foarte relaxată și am luat și eu asta de la ea. Nu avem fițe, nu cerem separeuri. Mi-amintesc că de multe ori mă lua de la școală și mergeam cu tramvaiul până acasă”, a mărturisit Alexia Eram.

Andreea Esca plătește oricât pentru o haină dacă îi place

Fițoasă sau nu, când vine vorba să-și achiziționeze un lucru, Andreea spune că nu se uită la bani. Într-un interviu pentru Măruță, vedeta ProTV-ului a spus că nu știe care este cel mai scump lucru din șifonier.

@flory_floo

#PleaseDontCall #vaidaflorentina

♬ suono originale – Vaida-Florentina

E adevărat că se uită pe etichetă, dar achiziționează produsul, indiferent cât ar fi de scump. „Dacă îmi place ceva foarte mult, nu are nicio importanță. Mă uit doar așa, ca să mă uit. Oricum o să-l iau. N-am nicio idee cât am dat cel mai mult”, a spus atunci Andreea Esca.

A făcut furori la Untold cu o rochie albă

Prezentă la Untol, Esca a participat la petrecerea organizată de A List Magazine, publicație deținută de prezentatoare. Blonda a îmbrăcat o rochie albă, plină cu volane, care i-a venit ca turnată și a făcut să fie invidiată de toate doamnele prezente. Imediat ce Esca a postat o fotografie cu rochia pe rețelele de socializare, pe lângă complimentele primite, Andreea a fost întrebată de unde a achiziționat-o.

Prezentatoarea le-a venit în ajutor și a mărturisit că este creația Izabelei Mandoiu, o creatoare celebră de modă din România. Se pare însă că pe site-ul designerului rochia s-a epuizat, dar pe alte site-uri de specialitate, aceasta se vinde cu sume enorme, ajungând chiar la aproape… 2000 de dolari.

Sursă foto: tiktok, instagram