Alina Pușcaș a intrat la dietă. Primul pas, a redus la jumătate porțiile. Al doilea pas e cel mai interesant!

Alina Pușcaș a intrat la dietă. Primul pas, a redus la jumătate porțiile. Al doilea pas e cel mai interesant!
Frumoasa Alina Pușcaș face orice fel de sacrificiu când vine vorba de imaginea ei. Și nu se abate de la regulă.

E una dintre cele mai frumoase femei din România și are grijă să rămână în top. Dar pentru asta, Alina Pușcaș renunță la multe lucruri.

Alina Pușcaș a intrat la dietă. Primul pas, a redus la jumătate porțiile. Al doilea pas e cel mai interesant!

Pentru a fi în topul celor mai sexy femei din România, Alina Pușcaș a făcut multe sacrificii. Aceasta le învață cum pe fanele ale cum să-și mențină silueta, cum să dea jos câteva kilograme în plus, dar fără să-și pună în pericol sănătatea. În plus, Alina a postat pe instagram și două fotografii cu câteva preparate culinare care fac minuni pentru siluetă. Pe lângă dietă, Alina bea și doi litri de apă pe zi, poate chiar mai mult: „Ajunsesem să consum chiar și patru litri! Și am spus un NU hotărât gustărilor!”, a mărturisit ea.

„Am avut momente în care m-am încuiat în cameră, pentru că se făceau șnițele în bucătărie”

„Eu nu sunt genul de om care să vă povestească din cărți. Eu sunt propriul meu cobai. Pentru că văd că există interes, vă spun primul pas pe care l-am făcut. Am tăiat 50% din cantitatea de mâncare pe care o aveam în meniul zilnic. Aș fi putut să tai și 30%. Musculatura mea e bine dezvoltată, iar asta înseamnă că nu sunt înfometată.

Ce mă omoare pe mine sunt senzațiile. Gustul și mirosul. Așa că nu gust, altfel m-am pierdut total. Am avut momente în care m-am încuiat în cameră, pentru că se făceau șnițele în bucătărie. Pasul doi: am renunțat la carbohidrați, respectiv pâine, paste, cartofi, dulciuri procesate.

Și, totuși, în week-end, încerc și din cele interzise. Nu mănânc între mese, beau apă multă. Doi, trei litri, ba chiar ajunsesem și la patru litri. Dar am înțeles că nu e bine pentru îți poți da rinichii peste cap. De ce nu sunt adepta gustărilor? Pentru că mi se deschide și mai tare apetitul”, a povestit frumoasa prezentatoare.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre