Alina Pușcaș de la Antena 1, internată în spital cu Covid

Alina Pușcaș de la Antena 1, internată în spital cu Covid
O altă vedetă din echipa emisiunii ”Te cunosc de undeva” a fost depistată cu coronavirus. Mamă a trei copii, Alina Pușcaș este izolată acum în spital.

După Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea și câteva persoane din serviciul tehnic al postului tv, iată că și Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului, este diagnosticată cu Covid. Ea este internată acum la spitalul militar mobil din Otopeni, vizitat în urmă cu circa două luni de președintele Kalus Iohannis, atunci când s-a făcut inaugurarea lui.

Alina Pușcaș este asimptomatică, nu a avut niciun semn că ar fi infectată, dar s-a dus să-și facă testul după ce a aflat că mai mulți colegi au pățit-o în timpul filmărilor de la ”Te cunosc de undeva”. Confirmarea stării ei de sănătate a venit chiar de la ea, într-un interviu pe care l-a acordat vineri, 19 iunie, revistei Elle.

Alerta de la Antena 1 și veștile despre colegii ei nu au lăsat-o indiferentă. Vedeta a fost îngrijorată mai ales pentru familia ei, din care fac parte trei copii superbi. Așa că s-au dus cu toții la medic pentru testare, chiar dacă niciunul nu avea vreun simptom.

„Am zis să fiu și eu cetățeanul model și am luat familia de mânuță, ne-am dus, ne-am testat. Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie”, a spus Alina Pușcaș în interviu. A decis, pentru siguranța tuturor, să rămână internată la spitalul mobil amplasat în curtea spitalului Ana Aslan din Otopeni, pentru ca medicii să-i urmărească starea.

Un aperitiv fabulos: pâine umplută

„Sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului, unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă. După cum se vede, sunt și eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat”, a mai spus vedeta.

Interesant este că Alina a povestit în interviu că ea „nu s-a aflat printre acei colegi de la «Te cunosc de undeva» care au stat în apropierea celor confirmați”. Nu a participat la primele filmări unde au fost vedetele infectate, în jurul datei de 6-7 iunie și știe că aceștia s-au mai întâlnit și la începutul acestei săptămâni.

În ceea ce-i privește pe Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu, internați la spitalul Matei Balș, avem informații că sunt bine, urmează tratamentul și sunt fericiți că niciun membru al familiilor lor nu au fost depistați pozitiv în urma testelor făcute.

Foto: Ultima poză postată de frumoasa Alina Pușcaș pe pagina ei de Facebook