Alina Sorescu a deschis ochii după divorț și face aluzie la infidelitate: „Acum sunt mai atentă la primele semnale”

Alina Sorescu a deschis ochii după divorț și face aluzie la infidelitate: „Acum sunt mai atentă la primele semnale”
Alina Sorescu, e evident pentru toată lumea, înflorește după divorțul de Alexandru Ciucu. Artista simte că a renăscut și își face planuri mari pentru anul acesta, după cum a mărturisit în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D.

Vedeta a vorbit deschis despre viața ei după divorț. Iar divorțul nu a fost ușor. Ci un adevărat război în instanță, pentru stabilirea domiciliului fetițelor. Dar, toate acestea sunt acum de domeniul trecutului. Alina Sorescu a pășit în noul an plină de optimist. Nou an, nouă viață. Toate se aliniază.

„Cred că am început deja să arăt o nouă față a mea. Simt că am renăscut și în anul care vine voi trece direct la fapte. Simt că am mai multă încredere în mine, mă prețuiesc mai mult, sunt mai atentă la primele semnale pe care le simt în legătură cu orice. Am o intuiție foarte bine dezvoltată”, a declarat cântăreața, în emisiunea de la Kanal D.

Alina Sorescu a câștigat custodia și domiciliul fetițelor

Alina Sorescu a câștigat custodia fetițelor și, tot la ea acasă a fost stabilit și domiciliul acestora. „E foarte recent totul (n.r. divorțul) și iau lucrurile ușor. Am foarte multe lucruri la care să mă gândesc și îmi umplu fiecare zi – fetițele, activitatea mea artistică. Am o viață plină și sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le trăiesc și le-am consolidat în mulți ani de muncă”, a mai spus Alina în emisiunea lui Teo.

Vedeta recunoaște că, până ce nu a fost pusă în fața faptului, nu s-a gândit niciodată că ar putea ajunge să divorțeze. Cu atât mai mult cu cât făcute doi copii cu bărbatul ei. „Nu mă gândeam că voi ajunge vreodată în situația asta, că mi se va întâmpla mie asta. Dar așa a fost să fie. Încercăm să învățăm din lecțiile pe care ni le dă Dumnezeu”, a mai zis artista.

Anunțul divorțului, pe Facebook

Alina Sorescu a anunțat, în primăvara lui 2022, printr-o postare pe rețelele de socializare, că divorțează.„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am tinut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță prezidențială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a scris Alina Sorescu pe pagina sa de Facebook.

Recomandarile noastre