Alina Sorescu i-a dat lovitura fatală lui Alexandru Ciucu. Se gândește la un nou mariaj

Alina Sorescu i-a dat lovitura fatală lui Alexandru Ciucu. Se gândește la un nou mariaj
Aflată în plin divorț cu designerul Alexandru Ciucu, Alina Sorescu a înțeles că, indiferent ce-ți rezervă soarta, viața merge mai departe.

Alina Sorescu l-a uitat definitiv pe fostul soț. Vedeta nu vrea decât ca divorțul să se termine cât mai repede și să-l găsească pe bărbatul care să o merite.

Alina Sorescu i-a dat lovitura fatală lui Alexandru Ciucu. Se gândește la un nou mariaj

Când s-a căsătorit cu Alexandru Ciucu a sperat că vor rămâne împreună toată viața. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar cântăreața se află acum în plin divorț. Alina nu face însă o dramă din asta, o ia ca pe o lecție de viață și nu spune nu unei noi căsătorii. „N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta.

Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc”, a dezvăluit Alina Sorescu, conform Viva.

Deocamdată însă, nu e loc de iubire în viața blondei, pentru că sunt alte lucruri mult mai importante de făcut, iar prioritatea cea mai mare a Alinei sunt fetițele, Carolina, în vârstă de 8 ani și jumătate, și Raisa, în vârstă de 6 ani.

„Nu este adevărat că el a vrut să ne împăcăm”

Pe de altă parte, Alina a demontat faptul că fostul soț ar fi vrut să se împace.  „Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm.

Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită. El cere ca fetele să rămână la fel. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac”,  a mai declarat Alina Sorescu.

Sursă foto: instagram