Altă belea pe capul Reginei. Fiul Andrew este adus în centrul atenției de femei angajate să-i facă masaj

Altă belea pe capul Reginei. Fiul Andrew este adus în centrul atenției de femei angajate să-i facă masaj
S-a hotărât și s-a îndeplinit. Prințul Andrew „va dispărea din câmpul vizual” și nu va fi prezent la sărbătorile Jubileului de Platină ale Reginei Elisabeta, după ce a fost „dezbrăcat” de toate rolurile și titlurile sale militare. Prințul Charles a luat și el măsuri.

Săptămâna trecută, surse apropiate Prințului Andrew, care nu mai are voie să-și folosească titlul de Alteța Sa Regală (ASR) în nicio calitate oficială, au făcut declarații presei. El nu va putea participa în timpul sărbătoririi Jubileului de Platină, deoarece familia regală a inițiat „controlul daunelor” în speranța de a o proteja pe regina Elisabeta II.

Decizia a fost luată pentru ca să se asigure că celebrarea ei nu va fi umbrită de alte controverse, cum ar fi procesul fiului mijlociu.

Regina e furioasă. Prințul Andrew, îndepărtat de Curtea Regală

În ultima perioadă, Prințul Andrew (61 de ani) nu a mai fost văzut în apropierea castelului reginei-mame. Nu se știe exact relația cu fatele său cel mare, după ce Regina a făcut anunțul că Charles va deveni rege, iar Camilla regină-consort. Însă site-urile de presă engleză au început să publice diferite informații aflate „pe surse”. Spre exemplu, o sursă din apropierea Casei Regale a declarat pentru The Sun că „Charles îl dorește pe Andrew în afara liniei vizuale” din cauza procesului pe care acesta îl are la New York.

Prințul Andrew

Ba se spune că ar putea să fie evacuat și din Castelul Windsor, unde locuiește cu Sarah Ferguson, fosta soție și mama celor două fete ale lor. Posibil să i se ofere o anumită sumă de bani pentru cheltuieli, dar să nu mai fie în preajma familiei regale, mai ales după ce Charles va deveni rege. Mișcarea ar putea avea loc chiar înaintea începerii procesului în care Prințul Andrew este acuzat că a abuzat sexual o minoră.

Două femei terapeut povestesc despre comportamentul Prințului Andrew la masaj

În presa engleză au apărut, în acest weekend, relatări făcute de două femei, angajate să-i facă masaj Prințului Andrew. Acestea seamănă cu declarațiile unor persoane despre comportamentul descris de victimele din rețeaua proxenetului miliardar Epstein.

Emma Gruenbaum, acum în vârstă de 50 de ani, fostă angajată, a susținut că ducele a încercat să o îmbrățișeze după ședințele de masaj de la Royal Lodge și a insistat întotdeauna să fie goală, înfășurată doar într-un prosop.

Fostului terapeut de masaj al lui Andrew a afirmat că prințul era un obsedat sexual, care „și-a dorit absolut mai mult” atunci când l-a masat.

Foto: Momentul căsătoriei Prințului Andrew cu Sarah Ferguson, de care a divorțat în 1996

Emma Gruenbaum, citată de Daily Mail, a mai spus că a fost terapeut de masaj sportiv la Wentworth Club din Surrey la începutul anului 2005, când a început să o trateze pe fosta soție a lui Andrew, Sarah Ferguson. Se presupune că Fergie i-a recomandat serviciile prințului și apoi personalul lui Andrew a luat legătura cu masoarea.

„Îl ridici pe dracu?”

Femeia spune că a fost de 6 ori în acel an la fiul reginei. A povestit și că, atunci când a încercat să ajusteze masa de masaj, a auzit vocea lui Andrew în spatele ei spunând: „Hei, drăguț. Îl ridici pe dracu?”.

Având în vederea anul despre care a vorbit Emma Gruenbaum, se presupune că angajarea ei s-a produs la doar câteva luni după ce primele afirmații sexuale împotriva lui Jeffrey Epstein au apărut în SUA.

Prințului Andrew îi plăcea să rămână gol la masaj

Înainte de declarațiile acestei terapeute, au mai existat unele, date de maseuza Monique Giannelloni. Aceasta a susținut că în anul 2000 un valet i-a arătat dormitorul lui Andrew la Palatul Buckingham înainte ca acesta să iasă gol dintr-o baie.

Ea a spus: „Când am intrat în cameră să-i fac un masaj, el și-a scos halatul și a rămas gol. Nu mă așteptam la asta pentru că aceasta era, evident, o persoană foarte cunoscută și am devenit foarte timorată”.

Tot ea a găsit și o explicație a gestului prințului. „Am fost puțin șocată să-l văd fără haine. Dar de obicei este alegerea clientului dacă vrea să fie gol sau să păstreze ceva pentru a-și proteja intimitatea.”

Recomandarile noastre