Am aflat de ce se agață Prodanca de Reghe. Acesta este motivul pentru care nu crede că antrenorul are amantă

Am aflat de ce se agață Prodanca de Reghe. Acesta este motivul pentru care nu crede că antrenorul are amantă
Apropiații, dar și presa, au avertizat-o pe Anamaria Prodan că soțul ei o traduce nu cu una, ci cu două femei, însă Anamaria Prodan a refuzat și refuză să creadă. Chiar dacă inclusiv antrenorul a confirmat oficial divorțul, iar omul de afaceri Adrian Thiess a declarat că va năși noul cuplu „Reghe-amanta”.

„Nu cred, vreau dovezi!”, a spus tot timpul Anamaria Prodan despre „soarele ei”, Laurențiu Reghecampf care a părăsit domiciliul conjugal de mai multe luni.

Relația celor doi scârțâie de mai mult timp și problemele s-au intensificat după incidentul dintre impresară și Dan Alexa, ea fiind surprinsă de camerele de filmat ale jurnaliștilor în timp ce îi aplică o corecție fizică tânărului antrenor.

Înainte de incidentul cu Alexa, presa a semnalat faptul că Anamaria Prodan Reghecampf a trecut prin mai multe schimbări de look, fiind brusc mai interesată de felul în care arată.

Ea a renunțând la coafura îndrăzneață care a făcut-o celebră și a început să calce foarte des prin cabinetele medicilor esteticieni.

Practic, fiica Ionelei Prodan s-a reinventat, trecând de la imaginea de impresară dură, la afaceristă sexy.

Jurăminte în iunie, divorț în octombrie

Liniștea familiei Prodan-Reghecampf, care are 4 copii , unul al lor și trei din căsniciile anterioare, s-a spulberat la începutul acestui an, când site-urile de monden au publicat imagini cu Laurențiu Reghecampf în compania unor domnișoare foarte tinere.

Gigi Becali a ieșit și el în public și a pus paie pe foc. Omul de afaceri a susținut în anturajul său că soții Reghecampf s-ar fi despărțit de multă vreme, dar continuă să pozeze în familia perfectă deoarece ar avea un motiv întemeiat: Averea pe care au strâns-o amândoi este colosală și nu vor să ajungă în ipostaza de a o împărți.

Becali susține că Reghe are amantă de mai bine de 8 ani

Becali a fost primul care a aruncat pe piață informația că Reghe ar avea o amantă de mai mulți ani. Însă, Anamaria a parat cu o replică: „Eu unde am fost în acești 5-8 ani?”, lăsând să se înțeleagă că ar fi simțit dacă în viața soțului ei ar fi existat altcineva și ar fi luat măsuri.

Reghe și Anamaria la nunta de cristal

Pe 1 iunie anul acesta, publicul i-a văzut pentru ultima oară pe Anamaria și Laurențiu Reghecampf împreună. Aceștia au sărbătorit cu mare fast 15 ani de căsnicie, „nunta de cristal” cum se spune în popor. Și-au reînnoit și jurămintele, într-o biserică din Snagov, avându-i alături pe copiii lor: una din fetele Aneimaria din prima căsătorie, băiatul lui Reghe din prima căsătorie și băiatul lor, Laurențiu jr.- Bebeto, născut în 2008.

Mesaj emoționant pentru Reghe în ziua reînnoirii jurămintelor

„15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos… Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață”, a scris vedeta pe Instagram.

Pusă în fața despărțirii, Anamaria Prodan susține în continuare că nimic nu e adevărat

De ce se agață Anamaria Prodan de Laurențiu Reghecampf după ce acesta a confirmat că a depus actele de divorț?, se întreabă mulți. De ce impresara acceptă să fie umilită de antrenor în acest fel, deși știe că apropiații lui Reghe au confirmat pentru presă că acesta va avea un copil cu amanta?, sunt alte întrebări des puse.

Anamaria a explicat că are un motiv pentru care nu crede nimic din ce se spune, deși nu și-a mai văzut soțul de luni de zile, acesta fiind mutat la Craiova, și deși i-a văzut declarația că a depus actele de divorț.

„Eu îl cred pe soțul meu. Mi-a spus că sunt minciuni. Pe mine tatăl meu m-a învățat un lucru: întotdeauna să-l crezi pe soțul tău înaintea tuturor”, a declarat impresara ieri, chiar după ce ziarele au titrat declarațiile lui Reghe.

Anamaria Prodan este fiica Ionelei Prodan și a avocatului Traian Tănase. Tatăl ei a murit pe când Anamaria avea 19 ani.

 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri